Majk Tajson tvrdi da je uhvatio na delu bivšu i Breda Pita: Prebledeo je kad me video

13.05.2021

18:25 >> 21:10

0

Slavni bokser je imao veoma turbulentan brak sa Robin Givens, a na društvenim mrežama su ponovo aktuelni snimci na kojima on priča o prevari bivše

Majk Tajson tvrdi da je uhvatio na delu bivšu i Breda Pita: Prebledeo je kad me video
Copyright Majk Tajson, Profimedia

Na društvenim mrežama ponovo je aktuelna priča profesionalnog boksera Majka Tajsona koji je pre nekoliko godina uhvatio svoju suprugu Robin Givens u prevari sa holivudskim zavodnikom Bredom Pitom.

Naime, Tajson je bez ikakvog pardona ranije pričao o aferi bivše supruge, a njihov razvod je bio i te kako buran i medijski propraćen. Givensova je Majka optužila za porodično nasilje, dok je on tvrdio da je ona sa njim samo zbog novca. Prema pisanju stranih medija, Majk i Robin su se viđali i dok je trajala brakorazvodna parnica, a pre nekoliko godina u jednoj emisiji slavni sportista ispričao je kako je Breda Pita zatekao na delu sa njegovom bivšom.

Profimedia

– I tako dođem jednog dana na njena vrata, zvonim, niko ne otvara. Odem ja nazad do svog automobila, malo pogledam naokolo, vidim njen automobil je pozadi. Kako znam da je njen – zato što sam joj ga ja i kupio – započeo je Majk, a onda opisao kako je izgledao trenutak kada se sreo oči u oči sa glumcem.

– Dođem ja malo bliže i vidim neku bledu siluetu. Priđem još bliže i vidim nekog lika kog ona očigledno obrađuje, glava joj se miče gore – dole, kad ono, Bred, je*eni, Pit. Ej, trebalo je da vidiš njegovo lice kad me je ugledao. Potpuno je prebledeo. Jasno je moglo da se vidi da je na nekim drogama, i počeo je da me moli da ga ne udarim. Izgledao je kao da je bio naduvan, znao je on pre da zapali, sad ima drugačiju reputaciju. Kad se razmahao ono ne, ma ne, rukama. Kakav jazavac, gledam ga i ono – rekao je Majk, koji objašnjava da je glumac danas mnogo ozbiljniji nego ranije.

Bred Pit Profimedia

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike