Kao bugarske maturantkinje! „Hurricane“ još nisu nastupale, a već su na udaru zbog stajlinga!

14.05.2021

06:45 >> 09:30

0

Autor: Marija Mitić

Korisnici društvenih mreža uveliko komentarišu kostime naših evrovizijskih predstavnica, nakon što su imale prvu probu

Kao bugarske maturantkinje! „Hurricane“ još nisu nastupale, a već su na udaru zbog stajlinga!
Copyright Foto: Profimedia

Grupa Hurricane, koju čine tri atraktivne pevačice – Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, otputovale su 9. maja u Roterdam, gde će našu zemlju predstavljati pesmom Loco, Loco na ovogodišnjem takmičenju za Pesmu Evrovizije .

Prva proba učesnika bila je organizovana samo dan kasnije,  10. maja, a snimci s nje pušteni su u javnost, pa smo tako mogli videti kostime i scenske performanse svih kandidata, pa i naših „Uraganki. Naše predstavnice pojavile su se na sceni u usklađenim crnim kostimima – Ivana je nastupila u kombinezonu, Sanja u kratkoj haljini, a Ksenija u šortsu i topu, dok su svi odevni komadi izrađeni od crnih resa, perli, čipke i ponekog srebrnog detalja. Visoke potpetice i autentične frizure upotpunile su ovaj scenski look,  koji je, uprkos svemu, izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama.

Posebno su se aktivirali tviteraši, koji imaju podeljeno mišljenje. Dok jedni misle da su crni kostimi od perlica pun pogodak za ovo prestižno evropsko takmičenje, drugi nisu zadovoljni, te su naše predstavnice uporedili sa bugarskim maturantkinjama.

Printscreen Twitter/ molime

Iako sporne kreacije potpisuje naš poznati talentovani dizajner Boris Kargotić, koji je radio toalete i za mnoge svetske zvezde poput Lejdi Gage, Niki Minaž, Madone, Bijonse, a njegove komade često ponesu i mnoge naše poznate dame, neki su ipak mišljenja da su kostimi Hurricane za Evroviziju pase, odnosno da nisu u trendu.

Pojedini korisnici Tvitera uočili su sličnost grupe Hurricane sa holandskom grupom O’G3NE, koju čine tri sestre, te da su im one bile inspiracija i za kostime.

Printscreen Twitter/ Tom

Ipak, mnogi misle da su naše predstavnice jedni od najboljih učesnika na ovogodišnjoj manifestaciji, pa se tako na Tviteru nižu pozitivni komentari inostranih državljana koji ističu da im je  upravo Srbija favorit. Tako je jedan korisnik sa španskog govornog područja uz fotografiju „Uraganki napisao: Devojke do pobede!

Printscreen Twitter/ Antonio Rodrigez

Podsetimo, ovo nije prvi put da se negativno ocenjuje stajling grupe Hurricane. I odevne kombinacije iz spota za pesmu Loco, Loco, koji je mahom radio isti dizajner, naišle su na oprečne komentare, a tada su mnogi čak i javno ponudili da devojke besplatno stilizuju za Evrosong.

Spot je okaraketrisan jeftinim”, te se navodilo da ima bugarsku produkciju, kao i da njegovom režiseru Dejanu Milićeviću treba zabraniti rad.

– Treba ga poslati na robiju, šta mi plaćamo, jadne li države – glasili su neki od komentara, a režiser je ubrzo odlučio da im odgovori.

– Neki ne znaju šta znači retro, da treba sve da bude u tom fazonu, i kostim, i snimak, jer to je trend u tom muzičkom svetu. Radim ovaj posao preko 30 godina i besmisleno mi je da se pravdam ljudima – izjavio je Dejan tada za Svet.

– Dejan Milićević je profesionalac i o njegovom radu govori dugogodišnja karijera. Imamo beskrajno poverenje u njega i mi smo spotom zadovoljne – istakle su devojke iz grupe Hurricane povodom spornih reči na društvenim mrežama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike