Goca Božinovska želi sina i snaju pored sebe: Lepo im je u Titelu, ali Surčin im je baza

14.05.2021

09:30 >> 09:52

0

Pevačica jedva čeka da dobije unuka, a otkrila je da je dom gde će živeti Mirko i Bojana potpuno spreman za život

Goca Božinovska želi sina i snaju pored sebe: Lepo im je u Titelu, ali Surčin im je baza
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Goca Božinovska nedavno je prvi put bila na slavi Đurđevdan u Titelu kod prijatelja Bogdana i Danijele Rodić, ali je ipak srećna što će njen sin Mirko Šijan i snaja Bojana ostati da žive u Surčinu sa naslednikom kada se rodi.

– Ovde će im biti bombonica. Sve je sređeno kako su želeli, detaljno. Još nekoliko komada nameštaja i to je to. Posle ostaje neke sitnice za bebu da se dokupe. Imaju svoju oazu na spratu. Kada požele, odvoje se gore, mir, tišina, kao da su sami. Sve je napravljeno i podređeno tome da im apsolutno ništa ne fali. Idu oni i u Titetl kod prijatelja i prije. Tamo im je lepo, ali im je ovde glavna oaza. Baš prošle nedelje smo na slavi bili svi skupa i super se proveli. Prijatelji, deca, velika porodica. Bila je i Ceca sa dečkom Bogdanom i ona je procvetala, prolepšala se otkako je srećno zaljubljena. Cekili je super, baš mi je drago zbog nje – rekla je Božinovska za Svet.

Mirko Šijan ATAImages/Antonio Ahel

Podsetimo, Goca je nedavno sahranila majku, pa je rekla da trenutno ne razmišljaju o svadbi.

– Moj sin nikako da se oženi! Planirao je ranije da pravi svadbu, ali ju je odložio zbog korone, a sada mu je i baba umrla. Biće vremena za slavlje, sada nam nije do toga… Ne mogu da razmišljam o svadbi dok sam u crnini, tek sam sahranila majku – rekla je pevačica za „Grand onlajn”, pa nastavila:

Printscreen Instagram/gocabozinovska

– Svi smo bili mnogo vezani za nju. Osećam se kao da je pola mene umrlo, ne mogu da dođem sebi – poručila je Goca. Bojana Rodić trebalo bi da se porodi u avgustu, a do tada, tvrdi folkerka, zasigurno će Šijanu izgovoriti sudbonosno „da”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike