Abida iz „Zvezda Granda" diskvalifikovana je iz drugog takmičenja: Ne žalim ni za čim!

14.05.2021

13:55 >> 14:15

0

Kad je čula da Popović dolazi u njen grad, nije mogla da propusti priliku da okuša sreću...

Abida iz „Zvezda Granda" diskvalifikovana je iz drugog takmičenja: Ne žalim ni za čim!
Copyright Abida Milkunić ,,Zvezde Granda" screenshot

Abida Milkunić, takmičarka „Zvezda Granda”, otkrila je da je zbog audicije za ovaj talent-šou diskalifikovana iz drugog, u kom je učestvovala. Naime, dok se još takmičila u jednom bosanskom šouu, saznala je da Saša Popović dolazi u njen grad, te nije mogla da propusti priliku da okuša sreću – što, međutim, nije naišlo na razumevanje druge produkcije.

– U tom takmičenju sam došla do šestog kruga, ali sam u međuvremenu saznala da se u Tuzli održava audicija za „Zvezde Granda”. Otišla sam da se prijavim i objavila na društvenim mrežama, što su naravno svi videli – počela je u „Zvezde Granda Specijalu” ona, pa nastavila: Nakon toga je usledio poziv iz ove druge produkcije da sam diskavlifikovana iz takmičenja zbog kršenja pravila – ispričala je, pa dodala da joj je ipak drago što se prijavila.

– Ne žalim ni za čim. Zadovoljna sam mojom mentorkom Anom Bekutom, zajedno biramo pesme i slažemo se – naglasila je Abida.

Inače, u „Zvezdama Granda” ispala je već u drugom krugu, ali je zlatnim glasom vraćena u takmičenje.

– Kada sam ispala iz šoua, rekla sam sebi da se neću više prijavljivati, ali kad mi je Ana Bekuta poslala poruku da sam vraćena zlatnim glasom, rekla sam: „Hajde, da im pokažem šta znam” – zaključila je Milkunićeva iz Živinica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike