Zašto je Jelena Kostov tek na sceni počela da nosi kratke suknje: Pevačica priznala sve!

15.05.2021

13:16 >> 13:17

0

Iako važi za jednu od najatraktivnijih poznatih dama, morala je prvo sama u to da se uveri...

Zašto je Jelena Kostov tek na sceni počela da nosi kratke suknje: Pevačica priznala sve!
Copyright foto: 24sedam/ Goran Sivački

Jelena Kostov, govoreći o tome koliko se njena scenska garderoba razlikuje od one koju privatno bira, otkrila je da je tek pod svetlima reflektora počela da nosi kratke suknje.

– Mnogo. Na primer, ja sam na sceni prvi put u životu počela da nosim kratke suknjice, jer sam pre mislila da nemam lepe noge i da meni to ne stoji, a onda sam videla kako se to slika, pa sam zaključila da imam savršene noge koje se savršeno slikaju – rekla je Jelena „Grand onlajnu” kroz osmeh, pa otkrila na šta troši najviše novca: Mi žene nikad ne žalimo kad su u pitanju cipele, e tu stvarno, bar ja, dajem ogromne pare! Nikada nisam zažalila zbog toga – priznala je pevačica, koja otkako se pojavila važi za jednu od najatraktivnijih žena.

Kako kaže, pak, ne prati modne trendove i ono što nosi – prilagođava svojim potrebama.

– Iskreno, ne patim od toga da kupujem samo ono što je skupo, jer i šta će mi nešto takvo, ako to meni ne stoji dobro?! Zato volim da prilagodim svojim potrebama nešto što je moderno, da mi se sviđa kako to na meni izgleda – ispričala je pevačica i otkrila koje boje vladaju njenim garderoberom: Crna, jer je to nekako proverena boja koja se u sve uklapa, mada volim i belu, pa je i ona dosta zastupljena. Znači, crna i bela.

Po njenom mišljenju, takođe, šoping i te kako može da utiče na raspoloženje žena, a za muškarce je imala jedan savet.

– Moram priznati da mi svaka nova kupljena stvarčica izmami osmeh na lice i bar nakratko učini da zaboravim na probleme. Bar na pola sata. To je tačno da pomaže i da ženama uvek izmamljuje osmeh. Stoga, kad neko nešto zabrlja ili samo poželi da oraspoloži ženu, najbolje je da joj kupi nešto vredno, kao što je recimo parfem – tvrdi Jelena.

Pevačica je zatim, u razgovoru sa pomenutim medijima, izdvojila nekoliko poznatih ličnosti čiji joj se stil najviše sviđa.

– Recimo, Jovane Nikolić kod nas i, naravno Cecin, uvek vrh! A na svetskoj Dženifer Lopez – zaključila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike