Zorana Pavić provela je dva meseca na turneji u Rusiji sa Đorđem Marjanovićem: To je bila privilegija, mnogo sam tužna

15.05.2021

16:56

0

Pevačica je ispričala za 24sedam kako je izgledala saradnja u Sovjetskom savezu sa velikim umetnikom i kako je propalo jedno iznenađnje koje mu je organizova

Zorana Pavić provela je dva meseca na turneji u Rusiji sa Đorđem Marjanovićem: To je bila privilegija, mnogo sam tužna
Zorana Pavić - Copyright Zorana Pavić ATAImages/Anotnio Ahel

Zorani Pavić idol je bio Đorđe Marjanović, koji je preminuo danas u 89. godini.

Ona je svojevremeno sa umetnikom provela dva meseca na turneji u Rusiji, a kako kaže tada se uverila tek koliko su ga obožavali, objašnjavajući da je to govorilo da je bio i više od zvezde. Kada smo je pozvali za komentar, pevačica još nije čula tužnu vest, te je ukratko uspela od šoka da kaže nešto o pokojnom Marjanoviću.

– Mnogo ste me šokirali, ovo mi je veoma tužna vest. Bez obzira na to koliko neko ima godina, bude vam žao… Đorđe je bio takav da ste mogli samo da ga neizmerno volite i cenite – istakla je na početku razgovora za 24sedam, a zatim se podsetila kada je nastupala zajedno sa Marjanovićem i druženja s njim.

ATA Images

– Imala sam tu privilegiju da sa grupom Frenki budem gost na poslednjoj turneji u Rusiji po Sovjetskom savezu sa Đorđem i proveli smo dva meseca družeći se. Taj koncert pre dve godine koji sam radila, trebalo je da bude potpuri koji smo pripremili njemu u čast kao iznenađenje i on je, nažalost, završio dan pre toga u bolnici. Bila sam tada na vezi s njegovim sinom, a kasnije sam mu poslala snimak. Kad je reč o njemu, Bogu sam zahvalna što sam doživela ta dva mesac s njim. On se toliko davao, po tri koncerta dnevno smo imali, a treći je bio uvek kao i prvi. Bio je harizmatičan, ali čovek se prosto rodi s tim – kaže Pavićeva kroz uzdahe, a zatim se prisetila još jednog susreta sa Đorđem.

– Bio je i na našem kabareu, napravili smo pesmu za njega. To je takva zvezda i više od toga, Đokisti i Mikisti su obeležili to vreme. Bila je privilegija sarađivati s njim. Uverila sam se u tu toliku ljubav koju su gajili prema njemu u Rusiji – rekla je za kraj.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike