Kockasti, šta ti upireš prstom u mene? Marija i Đorđe David napravili haos u "Zvezdama Granda": Mala, znam te od šeste godine

17.05.2021

11:03 >> 11:02

0

Autor: D. Božović

Šerifovićevu je izneriviralo to što Nikolić nije dao glas njenoj takmičarki koja je zbog toga završila u baražu

Kockasti, šta ti upireš prstom u mene? Marija i Đorđe David napravili haos u "Zvezdama Granda": Mala, znam te od šeste godine
Antonio Ahel/ATAImages

Nijedna emisija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” ne može da prođe bez svađe, vike i dreke, a ovoga puta glavni akteri su bili Marija Šerifović i Đorđe David. Članovi stručnog žirija su se posvađali zbog toga što Marijinoj kandidatkinji, Tamari Selimović, jedino roker nije dao šesti glas, i time joj uskratio direktan prolazak u naredni krug.

Šerifovićeva ovo nije dobro podnela, te je odmah počela da viče i vređa kolegu, nazvavši ga “kockasti”. Kako su oboje temperamentni, ni njoj Đorđe David nije ostao dužan.

– Kockasti nije na*ebao, kockasti može da ti objasni nekoliko stvari kad se ugase kamere. Sa mnom ne možeš tako da razgovaraš. Nemoj sa mnom tako da pričaš – odbrusio je David Mariji nakon prve opaske, a tu se svađa nije završila.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

– Ti meni? Ti meni da objasniš? Šta si ti meni, Đole? Ti si meni kolega i šta ti hoćeš meni da objašnjavaš? Ja tebi kao kolegi kažem: Kockasti, na*ebao si! Šta ti meni imaš da objašnjavaš i da upireš u mene prst? Ne, ne… sori, Đole – vikala je Marija, dok je ceo studio odzvanjao od svađe kolega.

– Šta sam ja tebi? Ja sam tebi kolega. Sa mnom možeš da razgovaraš lepo kao sa kolegom. Kockasti ne može nikad da na*ebe, nikad. Majstore, od tebe nikad. Ti upireš prstom u mene. Meni da ću da na*ebem ne može da kaže niko – besneo je roker.

Đorđe David ,,Zvezde Granda” screenshot

– Ispalo je veliko s*anje što ja nisam dao šesti glas. Vau, nemojte me za*ebavati, ja sam bre ovde član žirija, mala. Mala, od*ebi. Znam te od kada si imala šest godina, nemoj bre da me za*ebavaš. Devojko, bila si u falšu, bila si uvek niska, čućeš u snimku – završio je Đorđe.

– Od*ebi, bre! – odgovorila mu je Marija, nakon čega je snimanje prekinuto kako je bi došlo do većeg incidenta.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi