Biznis Milića Vukašinovića u doba korone: Prodajemo kućnu hemiju, ali ne ide nam dobro

11.12.2020

21:01 >> 11:34

0

Roker je priznao da već nekoliko godina unazad slabo nastupa, ali da ga trenutno spasava što je napravio velike hitove od čijih autorskih prava danas živi

Biznis Milića Vukašinovića u doba korone: Prodajemo kućnu hemiju, ali ne ide nam dobro
Milić Vukašinović ATAImages/G. A.

Roker Milić Vukašinović nigde ne ide zbog koronavirusa, te je poslednjih meseci još aktivniji na društvenim mrežama. To je tako i zato što, nažalost, ima više vremena, jer mu je privatni biznis kojim se aktivno bavi već nekoliko meseci stao zbog pandemije, kaže za 24sedam.

Milić je sa suprugom Suzanom otvorio prodavnicu na pijaci “Zeleni venac”, gde trguju sa kućnom hemijom, pa je ispričao kako im ide posao. Kako se mnogi pevači žale na trenutnu situaciju koja loše utiče i na njihovo finansijsko stanje, Vukašinović, takođe, nema drugačiju sudbinu od njih.

–  Pa svima je teško. Moja Suzana i ja smo otvorili tu malu prodavnicu u kojoj prodajemo hemiju za domaćinstvo i kozmetiku. Ipak, ne mogu baš da se pohvalim da nam dobro ide, isto je kao i svima. Takvo je vreme došlo, svi ovi veliki giganti žele da ugase nas male poslodavce – rekao nam je Milić i poručio da se mnogo pazi od kovida-19, te ne ide nigde. S obzirom na to da je radio sa velikim imenima poput Cece Ražnatović, Tome Zdravkovića i drugih, to ga danas spasava da živi u vremenu kada je sve stalo.

– Pa ja imam sreću što sam stvorio mnogo vanvremenskih hitova, tako da danas živim od autorskih prava – priznaje roker i dodaje:

– Ja sam konstantno kod kuće i čuvam se, vidite kakvo je vreme. Ne izlazim bez neke potrebe, sedim za računarom i radim. Karantin na mene i nije nešto preterano uticao, jer i pre ovog virusa ja nisam nešto preterano nastupao. Ipak sam ja “tvrdi roker”, a ta muzika nema baš mnogo veliku publiku. Strašno mi je kad vidim broj zaraženih svakodnevno, a sebe čuvam, bitno je da se ne zarazim – rekao nam je Vukašinović.

Pročitajte još:

Milić Vukašinović otvorio dušu: Nikad sebi neće oprostiti što nije uspeo da iščupa ćerku iz kandži droge

Marijana Mićić: Moj partner i ja smo zajedno pobedili koronavirus, sada slavimo život! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi