Vratio sam dugove! Suprug Nade Topčagić dobio 500.000 dinara u igrama na sreću: Sad čekam sedmicu na lotou

18.05.2021

12:29 >> 12:18

0

Autor: D. Božović

Pevačica kaže da je njen suprug redovno uplaćivao tikete i da je neretko dobijao zamene, te da je ovaj dobitak pravo iznenađenje za njih

Vratio sam dugove! Suprug Nade Topčagić dobio 500.000 dinara u igrama na sreću: Sad čekam sedmicu na lotou
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Suprug popularne pevačice Nade Topčagić, Zlatko Đorđević, dobio je pola miliona dinara igrajući igre na sreću. Nije tajna, da muž naše muzičke zvezde redovno okušava sreću, a čini se da mu je ovoga puta baš pošlo za rukom. Naime, on je uplatio tiket od 200 dinara, sreća mu se osmehnula, pa je na njegov račun legla suma od 500.000 dinara.

– Jeste dobio sam novac. Ja godinama igram igre na sreću. Nisu to neke pare, ali vratio sam dugove. Bio bih srećan da sam dobio na lotou, a ovako 500.000 dinara nije ništa. Od toga sam platio porez 20 odsto platio majsore i sve ode. Sad čekam da dobijem sedmicu na lotou. Eto, pre nekoliko godina komšija dobio 2,5 miliona evra, živeli smo zid do zida, to je dobitak, a ovo što ja dobio je ništa – priča Zlatko za “Kurir”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

O ovom dobitku Topčagićeva nije znala ništa, pa kada su joj predstavnici sedme sile saopštili ove vesti, pevačica se naprosto iznenadila.

– Ja pojma nisam imala. On je čovek koji veruje u sve: loto, bingo, ma sve igre na sreću. To je bilo kad smo krenuli na more i svratili do Bajine Bašte. Ja rekoh: ” Ma , gde ćeš sad da plaćaš”, ali eto on je uplatio i dobio. Ja u to ne verujem. Igrala sam nekoliko puta i ništa nisam dobila. Moj Zlatko bude srećan i kad dobije zamenu. Malo li je na ovu skupću i vreme – kaže Nada Topčagić za pomenuti medij.

Podsetimo, Topčagićeva je nedavno doživela vrhunac svoje karijere kada je Zlatan Ibrahimović izašao na scenu Sanrema uz taktove pevačicine numere “Jutro je” zbog čega je ona bila oduševljena.

– Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju  “Kurir”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike