Ako ovi potraju dve godine! Neda Ukraden je pevala na svadbi Goce i Raše: Ja ni u snovima nisam sretala takve

19.05.2021

11:35 >> 11:00

0

Autor: D. Božović

Pevačica i njen partner se zabavljaju već punu deceniju, od čega su šest godina u skladnom braku

Ako ovi potraju dve godine! Neda Ukraden je pevala na svadbi Goce i Raše: Ja ni u snovima nisam sretala takve
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Goca Tržan i njen emotivni partner Raša Novaković su već šest godina u braku, a pevačica je od svog supruga starija 14 godina. Uprkos generacijskom jazu, njihova ljubav prevazilazi sve barijere, iako je mišljenje mnogih bilo da ovaj par neće opstati dugo, Goca i Raša su ih sve demantovali.

Gostujući u emisiji “Amidži šou” Tržanova je na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li je njihov brak skladan, pevačica se u svom maniru našalila i rekla:

– Ma jok, stalno se svađamo – priča pevačica kroz smeh, a na njen odgovor nije ostao ravnodušan ni Raša, te je odmah prokomentarisao:

Goca Tržan i Raša Novaković ATAImages/Antonio Ahel

– Brak kao i svaki drugi, kako da ti kažem brate moj, oženjen si, pa znaš za te muke – kaže Raša Amidžiću.

Goca je otkrila da je na njihovoj svadbi goste zabavljala Neda Ukraden, te da je tada mislila da ova pevačica ne gaji velike nade za njihov uspešan brak.

– Ja kontam, evo Neda Ukraden nam je bila na svadbi, mislim da je bila u fazonu “Ako ovi potraju dve godine…” Šalim se… Samo da znaš Nedo, da su sva gospoda iz familije komentarisala kako izgledaš, čisto da znaš – priča Goca, a onda je svoj stav o njihovom braku iznela Ukradenova i pohvalila ih oboje.

– Ja sam na vašoj svadbi tada rekla rečenicu koju govorim stalno kad god me sretneš, i tebi i njemu, da je ovaj dečko zaslužio ne samo svu ljubav što zaslužuje, nego on se borio sa svime i svačim, sa čime se susreto, šta mu je bila prepreka… Znaš, Rašo, bravo sine, ljubi te Neda. Ja se Goci divim, naravno, jer ona to sve savršeno radi, ali imati ovakvog partnera, ja ni u snovima nisam sretala takve, u smislu da može da te prati kroz sve te nedaće, to je savršeno, ja se divim – dodala je Neda u pomenutoj emisiji.

A.A./ ATAImages

Podsetimo, Goca je jednom prilikom priznala da nikada ne bi oprostila Raši prevaru sa muškarcem, te da bi u tom slučaju njihov brak bio okončan.

– Obesila bih se odmah. Sa ženom znam kako da se borim, ne znam kako da se boriš sa muškom konkurencijom. Čula sam da oni to rade najbolje, bilo bi gotovo zauvek – rekla je Tržanova ranije u emisiji “Amidži šou”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike