Igraj se sa mojom kosom, ali ne sa srcem! Katarina Živković promenila imidž, pa se obratila muškarcima jasnom porukom (FOTO)

19.05.2021

12:35 >> 12:22

0

Autor: D. Božović

Živkovićeva je prepoznatljiva po svojoj dugoj tamnoj kosi, a sada je rešila da je posvetli i skrati šiške

Igraj se sa mojom kosom, ali ne sa srcem! Katarina Živković promenila imidž, pa se obratila muškarcima jasnom porukom (FOTO)
Copyright Katarina Živković ATAImages/Anotnio Ahel

Pevačica Katarina Živković iznenadila je pratioce novim izgledom. Naime, ona je svoj prepoznatljivi imidž koji čini duga tamna kosa zamenila nešto svetlijim pramenovima i šiškama. Po svemu sudeći, Živkovićeva nije odolela novom trendu šiški, te je i sama eksperimentisala, a čini se da je napravila pravi pogodak.

Ono što je zanimljivo jeste da je Katarina imala veoma zanimljivu poruku uz promenu svog imidža, koja je upućena muškoj populaciji i svima onima koji pokušavaju da osvoje njeno srce.

– Igraj se sa mojom kosom, ne sa mojim srcem – poručila je Kaća uz fotke na kojima pokazuje novi imidž.

Kaćini pratioci su i te kako zadovoljni njenim novim izgledom, te su joj uputili najlepše komplimente.

– “Anđeo sa Juga”, “Prelepa si”, “Super dama, s*ksi dama” – bili su samo neki od komentara na račun Katarininog novog izgleda.

Podsetimo, za 24sedam Katarina je ranije priznala da ima veliku želju da se ostvari u ulozi majke, ali i da svoju karijeru podigne na viši nivo.

– To nisu snovi, to je nešto što je realno, a što želim sebi, ali nisam još uvek ostvarila. Ono što svakako mogu jeste da poradim na svojoj karijeri i budem još uspešnija, da sve to podignem na viši i kvalitetniji nivo i svakako da se ostvarim kao majka. To su dve stvari koje želim sebi da ostvarim, a naravno da su izvodljive, tako da ne bih rekla da su to snovi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike