Nemate pravo da imate tremu! Kako Šerifovićeva bodri „Hurricane": Ko bude pevao falš, šišam ga na ćelavo!

19.05.2021

21:50 >> 21:59

0

Devojke će se predstaviti publici na sceni takmičenja za Pesmu Evrovizije 20. maja, a pevačica ništa ne prepušta slučaju - bodri ih kako god zna i ume

Nemate pravo da imate tremu! Kako Šerifovićeva bodri „Hurricane": Ko bude pevao falš, šišam ga na ćelavo!
Copyright Marija Šerifović ATAimages/M. M.

Marija Šerifović se putem društvene mreže Instagram uključila uživo iz Roterdama pa pokazala svojim brojnim fanovima kako bodri ovogodišnje predstavnice na takmičenju za „Pesmu Evrovizije”, devojke iz sastava „Hurricane“. Pre nastupa pred ekipom žirija, bodrila ih je kako je stigla – pa izvesnim komentarima i razvedrila stresnu situaciju, makar i na kratko, onlajn.

Podsetimo, Sanja, Ksenija i Ivana večeras su nastupale pred žirijem, što je 50 odsto glasova za plasman u finale. Drugu polovonu glasova dobijaju sutra, 20.maja, kada će publika glasati za svoje favorite.

Marija Šerifović Instagram screenshot

– Nemojte da sumnjate u sebe – govorila je Šerifovićeva: Nemate pravo da imate tremu, nije vam prvi put. Samo Ivana ima pravo da se uprpi. Jel vam se ka*i? Ja sam ka*ila proliv pred moje prvo polufinale… Srećno! Ko bude pevao falš, šišam ga na ćelavo – „dobacila” je pred sam izlazak „Uraganki” na scenu, na šta je malo ko ostao ravnodušan.

Skoro ceo „lajv” odreagovao je smehom i slao podršku takmičarkama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike