Marko Miljković želi da snima Lunin porođaj: Poslaću dron kroz prozor bolnice, da vidim šta se tu dešava

20.05.2021

08:25 >> 07:53

0

Autor: Marija Mitić

Novopečeni bračni partneri sitno broje do prinove

Marko Miljković želi da snima Lunin porođaj: Poslaću dron kroz prozor bolnice, da vidim šta se tu dešava
Copyright Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Luna Đogani i Marko Miljković sklopili su brak u opštini, ali i pred Bogom, u crkvi na Novom Beogradu. Kako je Luna sve bliže terminu za porođaj, a ponosni budući roditelji ne mogu da dočekaju da se u ovoj ulozi ostvare, Marko je otkrio da li će prisustvovati porođaju.

– Znate šta sam smislio. Što se mene lično tiče, ako bude otvoren prozor u “Narodnog fronta”, gde ona bude bila u prostoriji, poslaću dron na prozor. Ja sam se trudio da potegnem veze, ali zbog korone ne bih želeo da ugrožavam nikoga. Voleo bih da budem na porođaju, a to ću tako što ću poslati dron da vidim šta se tu dešava. Naravno dron snimak je za mene, nećemo ga objaviti na internetu – rekao je Marko kroz osmeh za Toxic TV.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

– Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsetila, iako znam da znaš šta smo prošli. Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osećamo, koliko se osećamo i šta osećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim – zaklakala je u toj najavi Luna, pa kroz suze nastavila: Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba i spasao me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povređena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati. Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu – rekla je Luna u emotivnom video snimku koji je posvetila svom suprugu, neposredno nakon venčanja.

Kako su se Miljkovići proveli, kako se osećaju, koji su im planovi, kako se spremaju za dolazak ćerkice Mie – otkrili su pred „DeToxic” kamerama na Toxic TV-u, kao i Youtube kanalu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike