„Hurricane" testirane na koronu: „Samo da prođu dalje, posle neka bude kako bude"!

20.05.2021

18:35 >> 18:38

0

Mere su znatno pooštrene, otkako se virus pojavio među takmičarima za Pesmu Evrovizije

„Hurricane" testirane na koronu: „Samo da prođu dalje, posle neka bude kako bude"!
Copyright Antonio Ahel/ATAImage

Sastav „Hurricane” nastupa večeras, 20. maja, na evrovizijskoj sceni, međutim, šou se neće odvijati baš kao što je i planirano, kako se među takmičarima pojavio koronavirus.

Pročitajte još:

Organizatori su nešto ranije objasnili da će u slučaju Islanda biti pušten snimak s probe, te da predstavnici ove zemlje neće zapevati zbog zdravstvenog stanja jednog od klavijaturista. Za ovim, otkriven je još jedan slučaj – a u pitanju je Dankan Lorens, koji je i doneo trofej u Holandiju, gde se „Evrovizija” ove godine održava. Mere su pooštrene, a predstavnica za medije „Uraganki” ispričala je „Srbiji Danas” da su Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić dobro, te da samo imaju malu tremu. Sve delegacije, prema njenim rečima, inače se testiraju na 48 sati, a dok vreme provode u Areni, menjaju maske na svakih sat i po vremena.

– Devojke se osećaju sjajno. Euforične su jako, malo su pod tremom, ali to je ona trema koja je pozitivna i uvek dobrodošla. Spremne su za nastup, ceo tim je uz njih. Pre neki dan im je kao podrška došla Marija Šerifović, a danas im se pridružio i Nemanja Antonić, koji je pisao muziku za pesmu. Takođe, u Roterdamu sa devojkama je kao podrška i Darko Dimitrov, koji je sa Nemanjom radio muziku za „Loco, loco”. Ono što znam je da one jedva čekaju da izađu na scenu i sigurna sam da će dati sve od sebe da zablistaju – rekla je predstavnica za medije pa dodala da se svi nadaju odlasku u finale.

Foto: Profimedia

– Ono što očekuju i čemu se nadaju Ksenija, Sanja i Ivana, kao i svi mi, jeste da prođu u finale, pa posle kako bude, neka bude – osmehnula se, pa zaključila.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike