Anabela nije ni imala nameru da ode na ćerkino venčanje? Kakav si ti bio prema meni, ja ću isto tako da se ponašam!

20.05.2021

21:35 >> 22:14

0

Autor: M. Gudžulić

Pevačicina ćerka Luna Đogani, sada ponosna gospođa Miljković, sudbonosno da izgovorila je pred kumovima, ali ne i poznatim roditeljima

Anabela nije ni imala nameru da ode na ćerkino venčanje? Kakav si ti bio prema meni, ja ću isto tako da se ponašam!
Anabela Atijas ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković zavetovali su se na večnu ljubav „i pred Bogom i pred narodom”, međutim, poznati roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani nisu prisustvovali ceremoniji venčanja. Pevačica je o tome progovorila gostujući kod Meme Haljevca, pa rekla da nije imala ni nameru da ide na ovo venčanje posle kog glavni akteri broje sitno do dana kada će se ostvariti i u ulozi roditelja – „čak i da je bila pozvana”.

– Ne bih mogla ni da idem. Sad ću da vam objasnim kako to ide kod mene. Moje ponašanje isključivo zavisi od tvog ponašanja. Kakav si ti bio prema meni, ja ću isto tako da se ponašam. Ukoliko me pozoveš na neki lep događaj iz tvog života, ja ću se praviti da si to uradio iz kurtoazije jer u međuvremenu ništa nisi učinio da me razuveriš da si se promenio. Ja bih tamo bila smorena i osećala se loše, jer sve što je gurnuto pod tepih nije do kraja rešeno, ne može da se tek tako prevaziđe. Puj-pike ništa ne važi. I te kako se desilo i ja ne opraštam – poručila je ovom prilikom Anabela.

Anabela Atijas ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi