„Uraganke" daleko ispred svih na Jujubu, sa više od milion pregleda! Nazivali ih "bugarskim maturantkinjama", a sada se stanje na Tviteru preokrenulo! (FOTO)

21.05.2021 | 07:45 >> 07:19

Autor: Marija Mitić

Izgleda da niko nije ostao ravnodušan na nastup predstavnica naše zemlje na Evroviziji. Da li nam se to smeši pobeda?

Copyright Foto: Profimedia

Naše ovogodišnje predstavnice na “Pesmi Evrovizije”, grupa “Hurricane”, oduvale su sinoć sceni i protutnjale “Evrosongom” kao pravi uragan! Nema ko nije ostao imun na pesmu “Loco, Loco”, sam nastup, energiju i lepotu naših devojaka koje su nastupale pod rednim brojem 9 i plasirale se u finale, koje nas očekuje sutra na prvom kanalu RTS-a od 21 čas.

Pored Srbije, u finalu ovog kultnog evropskog, muzičkog takmičenja, naći će se i Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švajcarska, Grčka i Finska, međutim, svi oni kotiraju se znatno lošije od srpskih izvođača. Naime, ako pogledamo broj pregleda na Jujubu koji imaju izvođači, a što je relevantna činjenica, naše predstavnice imaju ubedljivo najviše  – čak 1.3 miliona pregleda, i to samo u periodu od 10 sati! Ispod Srbije su Grčka sa 523.000 kao i Poljska sa 367.000, što je dosta ali svakako znatno manje od naših “Uraganki”. Ovaj podatak pokazuje koliko su naše Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić zaintrigirale gledaoce “Evrosonga”, te da oni žele da nastup pogledaju još jednom – ili ko zna koliko puta!

Copyright Foto: Profimedia

Iako su ih mnogi na društvenim mrežama, a posebno Tviteru, negativno kritikovali, govoreći da izgledaju i kao “bugarske maturantkinje”, te da su obučene jeftino i neukusno, naše “Uraganke” sinoć su dobile samo reči hvale upravo na ovoj, a i svim drugim društvenim mrežama. Više niko nije imao nijedan negativan komentar za naše devojke, već su se samo nizale poruke podrške. Da je svima bilo puno srce noćas, i više je nego jasno.

Copyright Printscreen / Twitter

Copyright Printscreen / Twitter

Copyright Printscreen / Twitter

Copyright Printscreen / Twitter

Copyright Printscreen / Twitter

A jedan od korisnika tvrdi da je naša pesma u “trendingu” u Španiji.

Copyright Printscreen / Twitter

Takođe, Evrovizijska publika nagradila je “Hurricane” najvećim brojem lajkova od svih polufinalista na zvaničnom Tviter nalogu prestižnog muzičkog takmičenja. Ksenija, Ivana i Sanja vode i po broju “fejvova” na zvaničnoj strani “Evrovizije”, što može nagovestiti sam vrh u finalu.

Pročitajte još:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam