Žena koja je živela sa Ramadanovskim otkriva: Nikada nije prestao da pije, nisam imala srca da mu zabranim

21.05.2021

08:50 >> 11:59

0

Autor: Marija Mitić

Andrijana Tomanović progovorila je o pevačevoj zavisnosti od alkohola, sa kojom se borio do poslednjeg dana života

Žena koja je živela sa Ramadanovskim otkriva: Nikada nije prestao da pije, nisam imala srca da mu zabranim
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Andrijana Tomanić, žena sa kojom je Džej Ramadanovski živeo do poslednjeg dana života, tek sada je, šest meseci nakon njegove smrti, odlučila da progovori o njegovim porocima. Kako kaže, Džej je bio zavisan o alkoholu i nastavio je da ga konzumira i pored mnogobrojnih zdravstvenih problema.

– Jeo je nezdravu hranu, nikako nismo mogli da utičemo na to da počne da drži dijetu. Ceo život je živeo kafanski. Zdravlje trpi zbog takvog načina života. Alkohol nikako nije bataljivao, voleo je da popije, a posle svakog pregleda, pitao je lekare da li sme da pije i koliko – rekla je Andrijana za Telegraf.

 

ATAImages/Antonio Ahel

– Ponekad mi kaže da ide na kafu, a mi posle nekoliko sati prođemo Dorćolom i vidimo ga ispred kafića kako pije sa ljudima iz kraja – priseća se Andrijana koja je istakla da nije imala srca da mu zabrani piće.

– Znala sam da me laže da ne pije alkohol, ali nisam mogla da mu zabranim, nisam imala srca. Mnogo mi je teško da se pomirim sa tim da je otišao, sve mi je teže – zaključila je Andrijana za pomenuti list.

Podsetimo, slavni pevač Džej Ramadanovski preminuo je u svom domu na Dorćolu 6. decembra prošle godine, nakon što ga je srce, sa kojim je i ranije imao problema, izdalo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike