Zbog dece bih sve žrtvovala! Seka Aleksić o majčinstvu: Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu

22.05.2021

09:38 >> 09:45

0

Autor: D. Božović

Pevačica je ponosna majka dva dečaka, koje vaspitava na tradicionalan način sa suprugom Veljkom, a njih dvoje planiraju još naslednika

Zbog dece bih sve žrtvovala! Seka Aleksić o majčinstvu: Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Nije tajna da se pevačica Seka Aleksić godinama borila za potomstvo, a sada je za domaće medije otvoreno ispričala koliko joj se život promenio otkako je postala majka dva dečaka Jovana i Jakova. Sa suprugom Veljkom Piljikićem odgaja naslednike, a sada je priznala čemu ju je naučila uloga majke.

– Kada postanete mama život vam se totalno promeni, gledate drugačije i pozitivnije na sve stvari oko vas, trudite se da se družite samo sa ljudima koji vam prenose dobru energiju, barem je tako bilo u mom slučaju. Bilo mi je teško da dođem do potomstva, sada je hvala bogu situacija totalno drugačija i uživam kao majka dva dečaka. Nadam se da ću uskoro proširiti svoju porodicu – rekla je Seka, pa objasnila da je spremna na svaku žrtvu zbog svojih naslednika:

– Zbog svoje dece bih sve žrtvovala, za njih živim, za njih dišem, oni su mi nešto najsvetije. Izazova u roditeljstvu ima mnogo, uvek se trudim da budem prisutna u svakoj situaciji kada je reč odrastanje moje dece.

Antonio Ahel/ATAImages

Kada je reč o vaspitanju, Seka je istakla da se ona i njen suprug Veljko trude da svojim naslednicima usade prave i tradicionalne vrednosti, ali da nikada neće uticati na njihove odluke kada odrastu.

– Uloga roditelja je veoma teška i odgovorna. Svesna sam da od toga kako sada budemo vaspitavali svoju decu zavisi kakvi ljudi će oni postati kasnije. Veljko i ja smo tradicionalni tipovi i trudimo se da tako i odgajamo decu, da im usadimo prave vrednosti. Treba pustiti decu da budu svoja, ali mi smo tu da ih usmerimo – rekla je Seka za „Alo”.

Podsetimo, Seka se sedam godina borila da dobije naslednike, a putem svog Jutjub kanala, svojevremeno je ispričala da je radila tri vantelesne oplodnje, i da joj je ta treća donela sreću i dobila je sina Jakova.

– Moj put ka potomstvu nije bio lak, ja sam osoba koja je sedam godina čekala da dobije dete. Moj suprug i ja smo se sedam godina borili da dobijemo dete. Vantelesna oplodnja je samo 30 odsto. Ja sam radila tri vantelesne oplodnje, treća je uspela, prve dve su bile bezuspešne. Kada smo rešili moju insulinsku rezistenciju to je bilo mnogo lakše, pila sam tablete četiri godine, one su pomogle da se taj problem reši. Kada smo se odlučili za treću vantelesnu oplodnju, po savetu svog duhovnika, oca Nikole, i na predlog još jednog sveštenika, to je otac Aca, njegov kolega, počela sam da pijem ulje Svetog Nektarija. Otac Aca je bio na Egini i doneo je ulje Svetog Nektarija, i rekao mom duhovniku, ocu Nikoli, da da meni i mom suprugu Veljku. Što se tiče ulja Svetog Nektarija tu postoji jedan pravilnik, ne možete ga koristiti bez blagoslova i postoje pravila kako se koristi, koliko kapi se uzima. Žena to popije, pričesti se i onda odlazi na proces vantelesne oplodnje. Mi smo to sve ispoštovali, Veljko i ja. Ja sam se pričestila i otišla na vantelesnu i hvala Bogu rodio se moj Jakov – ispričala je Seka ranije.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike