Kruela de Vil, ti si? Pogledajte kako izgleda pevačica koja je isprozivala članice grupe „Hurricane”

22.05.2021 | 10:10 >> 10:12

Autor: D. Božović

Holandska glumica Karin Blumen izjavila je da naše ovogodišnje predstavnice liče na lutke na naduvavanje, a njen izgled je i više nego diskutabilan

Copyright Hurricane printscreen RTS

Članice grupe „Hurricane” ove godine brane boje naše zemlje, a svojom fantastičnom energijom i nastupom oduševile su čitav region. No, uprkos brojnim pohvalama na račun naše tri devojke, Sanja VučićKsenija Knežević i Ivana Nikolić bilo je i negativnih komentara poput onih da su naše predstavnice pune botoksa i silikona.

– Evo na TV Holanđani ogovaraju „Uraganke” da su kao glumice iz filmova za odrasle i pitaju se što su sve imale plastične intervencije – napisano je u jednom od tvitova, a potom su se nizali komentari da su Ivana, Ksenija i Sanja lutkeu haljinama sa Ali Ekspresa.

Korisnici pomenute mreže su bili užasnuti ovakvim komentarima, pa su stali u odbranu naših devojaka i napisali da naše ovogodišnje predstavnice izvređala „Holandska propala pevačica Karin Blumen”, koja je i sama plastična i ukoliko se malo bolje zagledate podseća na Kruelu de Vil, zloću iz animiranog filma „101 Dalmatinac”.

Inače, Karin je izjavila da naše ovogodišnje predstavnice liče na lutke na naduvavanje, a da li se vama čini da je ova glumica i pevačica radila na sebi estetske korekcije?

Copyright Profimedia

Na komentare o našim predstavnicama ravnodušna nije ostala ni pevačica Katarina Kaja Ostojić, koja je žestoko uzvratila svima onima koji su imali negativne komentare na račun izgleda članica grupe „Hurricane”.

– Pročitah negde da su neki tamo ljudi iz holandskog šoubiza rekli da „Srbija svakako nudi puno botoksa i silikona”, aludirajući na naše predstavnice. E sad, kao neko ko već dugi niz godina živi u susednoj im Belgiji, moram da kažem da oni jesu sigurno „zgranuti i šokirani” kad vide upadljivu i neospornu lepotu i glamur. U tom, a i u mnogim drugim delovima Evrope žene sve manje liče na žene, izgledaju androgeno i ne libe se da drugu ženu nazovu ‘ku*vom’, jer nosi visoke štikle. Da, dobro ste čuli. E, zato dragi moji, ja najviše na svetu volim svoju zemlju i jedva čekam da bude moćnija od njih kao što su joj žene lepše! – napisala je Kaja na društvenoj mreži Instagram.

Bilo kako bilo, Ivana, Ksenija i Sanja večeras nastupaju pod rednim brojem osam sa numerom „Loco, loco” kojom će pokušati da odnesu pobedu na ovom međunarodnom takmičenju.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam