Knez već slavi! Okupio prijatelje pa im obećao putovanje: Ako „Hurricane” pobedi idemo na Maldive!

22.05.2021

20:10 >> 21:13

0

Autor: M. Mitić

Pevač ne skriva uzbuđenje što će se njegova ćerka Ksenija večeras takmičiti za prvo mesto na Eurosongu

Knez već slavi! Okupio prijatelje pa im obećao putovanje: Ako „Hurricane” pobedi idemo na Maldive!
A.A./ ATAImages

Nenad Knežević Knez ne propušta priliku da svojoj ćerki Kseniji, koja se večeras na Evrosongu bori za pobedu, zajedno sa ostalim članicama grupe “Hurricane”, uputi reči podrške.

On je danas u svom domu okupio prijatelje, jelo se i pilo, ali i sa nestrpljenjem očekivao 21 čas, kada će takmičenje konačno početi.

– Ima da ubijete, da razvalite! Sine, noćas ima da razvalite! Svi smo se skupili da te podržimo! Idemo do pobede, govorio je Knez pa potom obećao da će prijateljima plaziti putovanje na Maldive ukoliko “Hurricane” pobedi.

– Ma, ostavljam i cigarete – rekao je Knežević.

Podsetimo, pred sam nastup grupe “Hurricane”, Nenad Knežević Knez oglasio se za 24sedam.

Printscreen Instagram/ Nenadknezevicknez

– Mi smo  non-stop na vezi, kao da sam tamo. Žao mi je što nisam sa njima, ali kao da jesam. Nije postojala mogućnost da odem, jer svi iz delegacije dobijaju garantno pismo od samog „Evrosonga”. Broj delegacije je smanjen ove godine, tako da je bilo jako teško da se ode. Ipak su ovo vandredni uslovi. Mada, sve pratim i gledam putem kamere, upućen sam u sve što su tog dana radile i prošle.

 

Printscreen/ Instagram/ Knez

– Rekao sam im svima da budu fokusirane maksimalno, svakog momenta, na to što rade. Da im se ne desi da im nešto skreće pažnju, da im remeti fokus. Da daju sve od sebe, da je to za svakog muzičara jedno posebno takmičenje, kao što je za sportistu „Olimpijada”. Rekao sam im da predstave svoju zemlju na najbolji mogući način i da jednostavno ne obraćaju pažnju na periferne stvari, kao što je poneki loš komentar ili bilo šta. Da imaju samopouzdanje, koje ne sme ni jednog momenta da ih napusti. Rekao sam im i da imaju i takav stav kad izlaze na binu i ako postoji neka trema, da se ne vidi, već da svu tu neku negativnu tremu prikriju pozitivnim i samopouzdanim stavom – rekao nam je Knez.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti