„Nebeski je uspeh pomiriti region, za mene ste već pobedile” : Sin Đorđa Balaševića podržao „Hurricane”

22.05.2021

21:00 >> 21:09

0

Autor: Marija Mitić

Svi su oduševljeni podrškom koju srpske predstavnice dobijaju od svih okolnih zemalja

„Nebeski je uspeh pomiriti region, za mene ste već pobedile” : Sin Đorđa Balaševića podržao „Hurricane”
Copyright Aleksa Balašević Youtube printscreen „Podcast Inkubator"

Sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, Aleksa, oduševljen je što je grupa “Hurricane“, ovogodišnjim takmičenjem na “Pesmi Evrovizije”, uspela da “pomiri region”. Za njega je ovaj uspeh već kao pobeda!

– Za mene i većinu su “Hurricane” svakako pobedile. Samim tim što su dovele do toga da im čestita Hrvatska, Albanija, Bosna i da navijaju za njih. Nebeski je uspeh, složićemo se, ovaj vekovno zavađen region pomiriti makar na tri dana, nego biti proglašen od nekog francuskog žirija za najbolju pesmu. U pesmi, umetnosti mora da postoji i energija, koja je u ovom slučaju blagoslovena. Navijamo svi da večeras još jednom pobedite. Amin – napisao je Aleksa danas na svom Instagram nalogu.

Printscreen Instagram/megdan.fighting

Podsetimo, “Uraganke” su dobile ogromnu podršku iz svih zemalja regiona, posebno od Hrvatske, dok im je u bekstejdžu čestitao i predstavnik Albanije. Internetom kruži dirjiva fotografija na kojoj su članice grupe “Hurricane” ispred zastava zemalja regiona, a na kojoj je i natpis: “Večeras predstavljate ceo Balkan!”

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike