Zasuzile su nam oči! „Hurricane” sletele na aerodrom: Marija Šerifović ispoštovala opkladu

01.07.2021 | 10:58 >> 17:02

Autor: D. Božović

Šerifovićeva je provela nekoliko dana u Roterdamu sa našim predstavnicama, vežbala sam njima i pružala im podršku

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Članice grupe „Hurricane” upravo su sletele na aerodrom „Nikola Tesla” sa srpskom delegacijom i u društvu pevačice Marije Šerifović koja im je bila velika podrška tokom priprema u Roterdamu.

Sanja VučićKsenija Knežević i Ivana Nikolić podelile su sa predstavnicima sedme sile utiske sa takmičenja, a Šerifovićeva je zatim priznala da je ispoštovala opkladu.

– Stručni žiri nije bio naklonjen nama, bili smo deveti po glasovima publike. Ući u finale je velika stvar. Malo su nam zasuzile oči kad smo prošle u finale. Koreografija je bila zahtevna. Možda nakon ovoga zakažemo koncert. Mi smo prezadovoljne i presrećne. Nama je drago da smo dokazale da smo dobre iako nam nisu verovali – rekle su one, a onda je Marija Šerifović rekla da je zadovoljna plasmanom naših devojaka:

– Ja sam zadovoljna, mislim da je vanije ono što će vam devojke govoriti. Drago mi je što je Srbija podržala predstavnike, nije moglo bolje, trudile su se. Ulazak u finale je ogroman uspeh. Dala sam Sanji 20 evra. Bila bih lažov kada ne bih rekla da je stručni žiri i mogao da da po neki glas – rekla je Marija za predstavnike sedme sile na aerodromu.

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, grupa „Hurricane” nastupala je u finalu Eurosonga pod rednim brojem osam i osvojile su 15. mesto pesmom „Loco, loco”. Ceo region ponosan je na naše devojke, koje su energičnim scenskim nastupom branile boje naše države.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam