Ludački bi se glasalo! Saša Popović ubeđen da bi trebalo Jelenu Karleušu poslati na Evroviziju

23.05.2021 | 15:05 >> 14:34

Autor: D. Božović

Direktor Granda smatra da bi naša pevačica budući da je veoma popularna

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Evrovizijsko takmičenje završeno je pobedom Italije, dok je naša zemlja ostvarila nešto slabiji plasman, tačnije 15. mesto. O utiscima sa Eurosonga pričali su Saša Popović i Aleksandar Milić Mili koji su oduševljeni našim predstavnicama, grupom „Hurricane” a direktor Grand produkcije otkriva da bi bio pun pogodak da se narednih godina pošalje Jelena Karleuša na Evroviziju, jer bismo, prema njegovom mišljenju, tada imali veliki rejting i publiku.

– Da li bi prošla ili ne, ne ulazim u to, ali svi bi glasali ludački. I cela dijaspora, ali i druge zemlje – rekao je Saša Popović u Jutarnjem programu televizije Prva.

Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Popović je oduševljen našim predstavnicama, ali ne krije da nije polagao velike nade u visok plasman jer je bilo jasno da nismo favoriti.

– Nisam imao velika očekivanja, nismo bili favoriti, ali posle polufinala smo skrenuli pažnju na sebe. Devojke su bile fenomenalne, ali pesma nije bila po ukusu žirija. Ne mogu da verujem da nam čak 35 država nije dalo nijedan bod, stručni žiri iz samo tri države nam je dao poene – objasnio jePopović.

Podsetimo, članice grupe „Hurricane” su neposredno pred dolazak u Srbiju, otkrile koliko su zadovoljne svojim plasmanom i kakve utiske nose iz Roterdama.

– Utisci su sjajni. Mi smo zadovoljne plasmanom. Naša najveća želja je bila da uđemo u finale i to nam se i ostvarilo. Iskustvo je neponovljivo i čast nam je što smo dobile šansu da predstavljamo našu zemlju na Evroviziji – pričaju devojke i objašnjavaju da su sa predstavnicima Hrvatske, Makedonije i Slovenije, ostati u kontaktu.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam