Zapalila se dekoracija! Na rođendanskoj proslavi Dragice Zlatić nastao haos (FOTO)

24.05.2021

09:59 >> 10:07

0

Pevačica je za svoje kolege i prijatelje priredila slavlje, a u jednom momentu kada je oduvala svećice, počelo je gori sve ono čime je bila ukrašena sala

Zapalila se dekoracija! Na rođendanskoj proslavi Dragice Zlatić nastao haos (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dragica Zlatić proslavila je rođendan u krugu svojih kolega i prijatelja, a u jednom trenutku dok su gosti pevali slavljenici rođendansku pesmu zapalila se dekoracija. Naime, kada je mlada  „Zvezda Granda” oduvala svećice sitni ukrasi kojima je ukrasila salu su počeli da gore.

Printscreen Instaram/ljubaperucica

– Momenat kad počinje da gori dekoracija – napisao je Ljuba Perućica dok je snimao svoju koleginicu dok duva svećice.

Atmosfera je bila na zavidnom nivou, a pevačici su slavlje uveličali pisustvom Tamara Milutinović, Uroš Živković, Aleksandra Mladenović, Vanja Mijatović, Aleksandra Bursać, Ljuba Perućica.

G.G./ATAImages

Podsetimo, Dragica ne krije da je svog emotivnog partnera upoznala u izlasku, a već pri prvom susretu njih dvoje su se posvađali.

– Mislila sam da nikada neću naći momka u kafani, ali baš to se desilo. Nisam tada radila, a drugarica je kumovala našem upoznavanju. Od samog starta bilo je turbulentno, od prvog susreta smo imali svađu, pa se vidi da je odmah tu bilo strasti – rekla je Dragica jednom prilikom za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike