Džeja će na večni počinak ispratiti uz 50 violina, Nada i Andrijana otečene od suza: Najbliži jedva stoje na nogama od tuge (FOTO, VIDEO)

11.12.2020

13:08 >> 14:20

0

Bivša i žena sa kojom je živeo, te koja je bila uz pevača u njegovim poslednjim trenucima, u kapeli su stajale jedna do druge i u crnini od glave do pete

Džeja će na večni počinak ispratiti uz 50 violina, Nada i Andrijana otečene od suza: Najbliži jedva stoje na nogama od tuge (FOTO, VIDEO)
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Džej Ramadanovski biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana, na Novom groblju u Beogradu. Za sobom, ostavio je ćerke Anu i Mariju, te bivšu ženu Nadu, koje su u suzama došle da mu upute poslednje zbogom. Zet Adil Maksutović nije napuštao stranu supruge Ane.

U kapeli odmah pored Nade stajala je i Andrijana, žena sa kojom je Džej živeo, podbula od suza. U poslednjim trenucima, ona je bila uz legendarnog pevača.

ATA Images/Antonio Ahel

Pored članova porodice, među prvima od kolega pojavili su se Mina Kostić i Đani. Stevan Anđelković, vidno potresen, sa sobom je nosio venac na kom je pisalo:

– Uz tebe je jedan klinac imao dva oca.

Kako bi Džejeva poslednja želja bila ispunjena – da mu na grobu zasvira 50 violina, na groblju su se okupili i muzičari. Kum Zoran Jagodić Rule nedavno je otkrio ovu informaciju za javnost, ističući da će fokker biti ispraćen uz čuvenu ,,Nedelju”.

Preminuo je u nedelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu.

Ramadanovski će biti sahranjen po muslimanskim običajima.

Pročitajte još:

Braja je napisao čuvenu ,,Upalite za mnom sveće”, ali ne za Džeja: Sve o pesmi koja je još u vreme najdublje ekonomske krize postala hit

Porodica pristigla na Novo groblje, ćerke slomljene: Poslednje zbogom Džeju Ramadanovskom (VIDEO, FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike