Sa njima kroz silikonsku dolinu: Slovenačka voditeljka isprozivala „Hurricane”

24.05.2021

12:20 >> 15:27

0

Zbog neumesnog komentara TV lica na račun naših predstavnica, korisnici društvenih mreža su joj uzvratili žestokim kritikama

Sa njima kroz silikonsku dolinu: Slovenačka voditeljka isprozivala „Hurricane”
Copyright Foto: Profimedia

Srpske predstavnice 65. Eurosonga, grupa „Hurricane”, našla se na udaru negativnih komentaraa voditeljke slovenačke televizije koja ih je tokom prenosa Evrovizije uputila veoma neprikladan i sraman komentar.

Naime, ona je bez pardona poručila kako se sa našim atraktivnim predstavnicama Sanjom VučićKsenijom Knežević i Ivanom Nikolić slobodno može tokom večeri u Beogradu izaći u ulicu koju su duhoviti nazvali „silikonska dolina”.

Hurricane Profimedia

Sraman komentar odmah je postao viralan, ljudi su masovno osudili postupak ove voditeljke, a Tviter se usijao od komentara.

– Ali ogavno ljubomorna slovenačka voditeljka s komentarom da biste se “s ove tri devojke mogli fino prošetati kroz beogradski „Silicone Valley” – glasio je komentar devojke na pomenutoj društvenoj mreži, a onda su se i ostali digli na noge i dali podršku našim prelepim devojkama.

– „Podrška za devojke. Neverovatno da neko tako nešto izjavi”, „Ona uopšte nije profesionalna”, „Slepice, verovatno je tebi životna želja da tuda prošetaš s nekim medom, ali te niko neće”, „Šta je s ovim kvazi voditeljkama i ko ih bira, užas” – bili su samo neki od komentara korisnika Tvitera.

Podsetimo, članice grupe „Hurricane” predstavile su se na Evroviziji numerom „Loco, loco” i osvojile 15. mesto.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike