Nisam ja sa vama čuvala ovce: Radi Manojlović pukao film zbog hejtera: Mnogo ste se osilili

24.05.2021

15:18 >> 18:33

0

Pevačicu su iznervirali negativni komentari korisnika društvenih mreža, te im je uputila napomenu da će im uskratiti mogućnost da posećuju njen profil

Nisam ja sa vama čuvala ovce: Radi Manojlović pukao film zbog hejtera: Mnogo ste se osilili
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da su pevačicu Radu Manojlović izveli iz takta komentari pojedinih korisnika Tvitera kojima se obratila veoma oštrom porukom, a potom i „zapretila” da će se svi oni koji je ne poštuju završiti na „blok” listi.

Naime, i Manojlovićeva je jedna od muzičkih zvezda kojoj ostavljaju negativne komentare ispod objava, a ona je sada dala obećanje da će svakome od njih „uskratiti” mogućnost da posećuju njen nalog i uživaju „privilegije” čitajući njene statuse.

Printscreen Instagram/radamanojlovic

Dakle, ili se saberite ili ću vam uskratiti to zadovoljstvo da izlivate otkrov iz sebe po meni. Hvala na pažnji – napisala je Rada, a onda upozorila sve one koji ne poštuju njen lik i delo:

Poslednji moj tvit koji mogu da vide, ukoliko ne promene ponašanje prema meni. Dakle, dragi moji, ja sa vama nisam čuvala ovce da biste mogli da mi se obraćate kao što pričate sa vašim pajtosima. Mnogo ste se osilili i krenuću sa blokiranjem, što do sad nisam radila – napisala je Manojlovićeva u obraćanju svojim pratiocima.

Podsetimo, Rada je u jednoj emisiji otvorila dušu pred milionskim auditorijumom i ispričala kroz koliko bolan period su prošli ona i njena porodica kada je izgubila majku.

– Kada nam je mama umrla morali smo da spremimo 40 dana, sahranu… Jako smo se potrošili, za svako to lečenje, znaju ljudi koji se leče od najteže bolesti, koliko to košta. Mi smo se toliko uzajmili, tata je radio na pijaci. Ja sam morala da pevam posle devet dana od sahrane, jer ide 40 dana i to mora da se spremi. Ja sam radila i nisam stigla da odbolujem, čini mi se da nikad nisam dovoljno otplakala jer sam ubrzo upisala i fakultet i usledile su „Zvezde Granda” i samo sam radila. Upadneš u mašinu, tada je bilo ludilo za „Zvezde Granda”, mi smo imali turneju godinu i po dana, živeli smo u kombiju i radili svaki dan. Nakon toga, krenuli su hitovi i pozivi i ja sam bila u mašini. Taj rad me je spasao jer nisam imala kada da razmišljam i sada kada nisam radila sve me je stiglo i zato sam se povukla na neko vreme – ispričala je Rada Manojlović u emisiji „Šok-Tok”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike