Proći ćeš me ti! Milica Todorović stihovima bacila u rebus, svi se pitaju kome su posvećeni

24.05.2021

18:35 >> 17:41

0

Iako su u trendu brže numere, pevačica se ipak odlučila za emotivniju i nežniju varijantu

Proći ćeš me ti! Milica Todorović stihovima bacila u rebus, svi se pitaju kome su posvećeni
Copyright Nemanja Novaković

Pevačica Milica Todorović je odlučila da letnju sezonu započne baladom pod nazivom „Proći ćeš me ti“, a već pri samom izgovoru ovih su reči mnogi se već pitaju kome su ove reči posvećene. Bivšem dečku ili ipak nekoj simpatiji? Za sada ostaje misterija.

Nova numera Todorovićeve je za nešto više od 24 sata zavredela ogroman broj pregleda na Jutjubu i u trendingu zauzela deveto mesto. Pesma „Proći ćeš me ti“ je puna emocija, a to je ono što je pevačicu i privuklo da je snimi, bez obzira što su sada u „trendu“ brže pesme.

Nemanja Novaković

–  Odlučila sam se da objavim baladu jer mi se ova pesma baš dopala i to na prvo slušanje. Iako je vreme za brze pesme, želela sam da ovo bude pesma za moju dušu. Jednostavan spot, jake reči i emocija, tako bih opisala ovaj projekat – kaže ona.

Kako više od godinu dana nije objavila nijednu pesmu, Milica se svojski potrudila da sve izgleda besprekorno. Ono što dodatno privlači pažnju jeste i Milicin plesni performans, savremeni balet, u spotu u kom je pokazala veliki talenat za igru, ali i podsetila sve na to koliko je dobra glumica. Plesni pokreti i sjajna gluma očarali su pevačicinu armiju fanova koji su oduševljeni jer se ona potpuno sama pojavljuje u spotu.

Mnogi nisu propustili ni da pohvale Milicin savršen izgled i njenu liniju koju je dovela do savršenstva, pa se mnogi pitaju ko je zaslužan za to i da li je možda reč o novoj ljubavi.

Kako izgleda nova numera Todorovićeve pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike