Raskrinkana evrovizijska predstavnica! Za mikrofonom Holanđanka, a prati kamere da ne bi bilo suza?

25.05.2021

07:15 >> 11:24

0

Malo ko je ostao imun na misteriju koju je Grčka servirala ove godine u Roterdamu, na čelu sa mladom Stefanijom Liberakakis, koja je sve vreme morala da vodi

Raskrinkana evrovizijska predstavnica! Za mikrofonom Holanđanka, a prati kamere da ne bi bilo suza?
Copyright Stefanija Liberakakis Printscreen RTS

Na takmičenju za „Pesmu Evrovizije” ove godine, Grčka se pokazala kao velika misterija. Pevačica Stefanija, naime, izvodila je „Last Dance” naizgled – lebdeći i okružena igračima bez lica, što je svakako privuklo veliku pažnju tamošnje publike, ali i onih koji su pratili prenos iz „Ahoj arene”.

Međutim, kada je dobila priliku da porazgovara o scenografiji, mnoge je ostavila bez reči napominjući da je gotovo sve vreme pogledom pratila samo kamere, jer ono što se oko nje dešavalo moglo je vrlo lako da je zbuni i „upropasti šou” osmišljen pažljivo i do najsitnijih detalja.

Stefanija Liberakakis Printscreen RTS

Stefanija Liberakakis Printscreen RTS

Kada su njene probe isplivale u javnost, od zelene boje mnogima se zavrtelo u glavi, a tokom prvih – glavnim akterima se dešavalo da se sudare na sceni, kako su igrači takođe bili „obojeni”.

Stefanija Liberakakis Youtube screenshot, EuroVisionary

Stefanija Liberakakis Youtube screenshot, EuroVisionary

– Dosta se dešava na stejdžu. Performans je prava misterija i sviđa mi se to – počela je za „Wiwibloggs” posle prve probe u Roterdamu: Igrače posmatram samo perifernim vidom, jer su mi rekli da se fokusiram i pratim kameru. Na samom početku nam baš nije išlo (smeh) Ali, sada je sve kako treba, navikli smo se. Bili smo sve bolji vremenom. Inače, svih promena na sceni sam svesna, ali plakala bih kada bih ispratila baš sve. Mnogo toga se dešava i izgubila bih fokus… Inače, moj svetlucavi kostim? Tako ga vi vidite, kad ja pogledam, ništa ne sija. Čudno! Ali udobno je sve i mogu lepo da se krećem – objašnjavala je ona.

Inače, njeno puno ime je Stefanija Liberakakis i rođena je 2002. godine u holandskom gradu Utrehtu, a u grčkoj porodici. Isprva je u Roterdamu trebalo da se predstavi s pesmom „Superg!rl”, ali to se nije dogodilo kako je takmičenje bilo odloženo zbog epidemiološke situacije.

– Ovde mi je lepo i ljudi su dobri. Govorim jezik, razumem, pa sam u timu prevodilac (smeh) – rekla je ona pred veliko takmičenje.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike