Anastasija se s dečkom seli na Dorćol? Dupleks ih koštao 750.000 evra, a Biković im prvi komšija!

25.05.2021

10:03 >> 19:26

0

Komšiluk iz kvarta koji se nalazi u neposrednoj blizini Kalemegdana i Beogradskog zoo-vrta oduševljen je mladom pevačicom

Anastasija se s dečkom seli na Dorćol? Dupleks ih koštao 750.000 evra, a Biković im prvi komšija!
Copyright Anastasija Ražnatović ATAImages/Antonio Ahel

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić navodno su izdvojili 750.000 evra za dupleks u novoizgrađenoj zgradi u jednom stambenom kompleksu na Dorćolu.

Pročitajte još:

Komšije tvrde da su Cecinu ćerku već videli u nekoliko navrata, dok njen izabranik još uvek najviše vremena provodi u Novom Sadu. Mlada pevačica, piše „Kurir” odala im je utisak ljubazne osobe, uvek se lepo pozdravi ali se i dalje nije zvanično uselila.

Inače i poznati glumac Miloš Biković ovde je pazario stan, napominju oni. U pitanju su, kažu, najskuplje i najveće nekretnine – Anastasija i Đorđe navodno su od dva od po sto kvadrata napravili dupleks, dok Biković ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana.

Dok novi životni prostor ne bude „skockan” tačno po želji i meri para, Anastasija odim u porodičnoj vili na Dedinju ili u Novom Sadu, odakle je Đorđe, boravi u jednom stanu u Strahinjića bana.

Antonio Ahel/ATAImages

Žurka puna iznenađenja

Podsećanja radi, Anastasija Ražnatović danas, 25. maja, slavi 23. rođendan. Za najbliže, organizovala je gala slavlje u jednom restoranu, tokom kog i ne sluti da će zapevati pevačica koju i privatno voli da sluša, tvrdi „Blic”. Osim toga, posle godinu dana pauze publiku će obradovati i sa dve nove pesme, za koje je uradila i spotove. Izvor upućen u organizaciju proslave napominje da su svi gosti vakcinisani, što je Anastasiji takođe bilo veoma važno, kako nikome zdravlje ne bi bilo ugroženo.

Protekle godine, inače, zbog epidemiološke situacije, dan je provela kod kuće i u porodičnom okruženju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike