Milica Pavlović o svom deki kojeg je nedavno izgubila: Sve što sam danas, naučili su me on i baka

30.12.2020

22:52 >> 00:07

0

Autor: Z. T.

Pevačica je je u više navrata govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji

Milica Pavlović o svom deki kojeg je nedavno izgubila: Sve što sam danas, naučili su me on i baka
Copyright Milica Pavlović ATA Images

Milica Pavlović nedavno je ostala bez najvećeg životnog oslonca kada joj je umro deka. Pevačica se suočila s velikim gubitkom u momentu kad je pala poslednja klapa filma “Pevačica”, gde je imala važnu ulogu i tek što je proslavila uspeh, u njen život ušla je tuga. O toj temi Milica je govorila kod Ognjena Amidžića, te je prvi put javno evocirala uspomene.

– Kada sam ti rekla da ću doći u emisiju znala sam da će se ovo pitanje postaviti. To je život, nisam spremna da pričam, izgubila sam osubu koju najviše volim na svetu. Sigurna sam da bi on želeo da se radujem, sve što sam danas, to su me naučili baka i on. Bili su uz mene, a danas živim svoj san. Prva emisija koju neće gledati, ali sam sigurna da gleda sa neba sada – rekla je Milica u “Amidži šou.”

PROČITAJTE I:

Podsetimo, ona je saznala da je deda Vladimir loše krajem novembra, te se istog dana uputila za rodni Leskovac. Odmah ga je smestila u bolnicu, a malo potom saznala je da je preminuo. Sahrana je održana u najužem krugu porodice i prijatelja, a pevačica o tom gubitku ne želi da priča javno.

ATAImages/Stefan Tomašević

Milica je u više navrata govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji, jer je sa njima odrasla nakon što su joj se majka Milica i otac Dragoslav razveli, te koliko ih voli i da svaki svoj uspeh poklanja njima jer su oni zaslužni za sve što je postigla.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike