Aleksandra i Filip poslednji stigli na Anastasijin rođendan: Ostaće tajna šta sam joj poželela

25.05.2021

20:16 >> 20:43

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ne krije da je radosna zbog večerašnjeg provoda, kog se uželela tokom pandemije

Aleksandra i Filip poslednji stigli na Anastasijin rođendan: Ostaće tajna šta sam joj poželela
Copyright 24sedam

Na večerašnju žurku Anastasije Ražnatović povodom rođendana stigle su brojne javne ličnosti, među njima i Aleksandra Prijović sa suprugom Filipom Živojinovićem.

U obraćanju pripadnicima “sedme sile”,  Aleksandra je otkrila da je radosna zbog večerašnjeg provoda, kog se uželela tokom pandemije.

– Jako su mi nedostajali ovakvi događaji.Inače sam navikla da je stalno muzika oko mene, da se stalno peva. Iako nisam navikla da često izlazim, ali najviše volim ovakve privatne žurke, pored posla.

E-Stock

Aleksandra nije želela da otkrije šta će poželeti slavljenici kada je ugleda, već se samo zagonetno nasmešila i rekla – Neka ostane tajna šta ću joj poželeti –

Pevačica je potom otkrila da joj se dopadaju pesme koje je Anastasija objavila danas – “Gotovo” i “Izvini”, koja joj je ipak favorit. Ona se osvrnula i na to kada ona kaže “izvini”.

– Uvek kada pogrešim kažem – izvini. Prihvatam da sam pogrešila. Ne volim da kažem odmah da sam pogrešila nego više ćutim i znam da jesam, a tek posle kažem – rekla je Aleksandra kroz osmeh pa otkrila da li dolazi do situacija da i suprugu Filipu uputi izvinjenje.

– Sigurno se dugo to nije desilo, ne sećam se, ali ako sam negde nekad pogrešila, sigurno da sam i njemu rekla “izvini”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike