Maja Ognjenović otvoreno o ljubavi s Dačom Ikodinovićem: Nema ničeg lepog u vezi na daljinu!

26.05.2021

07:15 >> 09:50

0

Odbojkašica je najsrećnija kada vreme provode zajedno

Maja Ognjenović otvoreno o ljubavi s Dačom Ikodinovićem: Nema ničeg lepog u vezi na daljinu!
Copyright Maja Ognjenović i Dača Ikodinović ATAImages/Antonio Ahel

Pojedinci često umeju da kažu kako u vezi na daljinu ima i nečeg dobrog, međutim Maja Ognjenović se sa tim nikako ne bi složila. Kada ona i suprug, proslavljeni vaterpolista Dača Ikodinović, provode vreme zajedo – tada je najsrećnija.

– Veći deo vremena je u Turskoj i ja sam najsrećnija kada smo zajedno. Kada me pitaju drugarice da li mi prija veza na daljinu, jer ljudi često kažu da u tome ima i nečeg dobrog, ja se čudim jer za mene u tome nema ničeg lepog – iskrena je bila u emisiji „Kec na jedanaest“ Maja: Mi smo veoma slični. On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala, pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono „kliknuli smo na prvu“ – dodala je ona.

Maja je, inače, nedavno potpisala ugovor na dve godine igranja u turskom klubu „Ezačibaši“.

Maja i Dača krunisali su ljubav brakom posle i više tri godine zabavljanja. Sudbonosno „da”, prenosili su mediji, izgovorili su jedno drugom poslednjeg dana 2016. godine. Venčanje je bilo obavljeno u podne, a onda su mladenci u pratnju najbližih proslavili taj čin u restoranu nekadašnjeg vaterpoliste na Novom Beogradu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike