Takmičar "Zvezda Granda" udario Sašu Popovića i slomio mu zub! (VIDEO)

27.05.2021

09:02 >> 10:53

0

Voditelj Voja Nedeljković ispričao je nakon emitovanja emisije da je došlo do nezgode, ali da zbog profesionalizma direktora Granda publika nije ništa prime

Takmičar "Zvezda Granda" udario Sašu Popovića i slomio mu zub! (VIDEO)
Copyright ATAImages/ M. M.

Voditelj Voja Nedeljković ispričao je detalj sa snimanja “Zvezda Granda” kada je takmičar Bojan Pavlović tokom baraža slučajno udario Sašu Popovića i slomio mu zub.

Kako je Popović bio sagnut pored Bojana da bi proglasio da ide dalje u takmičenje, učesnik je skočio od radosti i udario u mikrofon, koji je tresnuo direktora “Granda” u zub. Tokom tog snimka, Popović se neprimetno uhvatio za usta, ali je tek kasnije Voja ispričao da situacija nije bila naivna, jer mu je zub napukao. Lakat takmičara velikom brzinom je udario u mikrofon, a kada je voditelj ispričao šta se zapravo dogodilo, u studiju su počeli i da se šale na njegov račun.

Antonio Ahel/ATAImages

– Popović proziva njega, on skače, udara rukom o mikrofon, nabija Saši Popoviću mikrofon u zub, zub mu puca, cirkon… Evo, ako ja laže, snimak ne laže. Zub puca, a ovaj se pravi lud i pita mene “jel se vidi?” – ispričao je Voja duhovito.

Popović se u tom momentu sklonio i upitao Nedeljkovića da li se vidi pukotina, a zatim nastavio profesionalno da obavlja svoj posao, kao da se ništa nije dogodilo.

Nemili događaj možete pogledati u snimku ispod.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike