Prišla sam mu i rekla da mi se dopada, on mi je uzvratio: Ivana Nikolić o poznanstvu sa Flo Rajdom

27.05.2021

13:47

0

Članica grupe Hurricane” ističe da je od detinjstva pratila rad američkog reperea, te da je sada i te kako srećna što je imala priliku da ga upozna

Prišla sam mu i rekla da mi se dopada, on mi je uzvratio: Ivana Nikolić o poznanstvu sa Flo Rajdom
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Srpske predstavnice 65. Eurosonga su svojim prisustvom u Roterdamu šarmirale sve, kako glasom, a tako i stasom. Fotografija koja je izvazvala veliku pažnju javnosti jeste ona na kojoj Ivana Nikolić pozira sa američkim reperom Flo Rajdom. U intervjuu za 24sedam „Uraganka” nam otkriva kako je zapravo nastala pomenuta slika.

Budući da Ivana gotovo uvek objavljuje fotografije na kojima pozira sama, ili sa članicama iz grupe, Sanjom VučićKsenijom Knežević ova slika je mnogima zapalo za oko, te su počele spekulacije da su se među njima rodile simpatije. Međutim, prema Ivaninim rečima, istina je drugačija i u pitanju je samo jedno lepo i dugo iščekivano poznanstvo sa reperom kojeg Nikolićeva obožava i redovno prati.

– Prišla sam da se slikam sa njim i našalila sam se da mi se dopada, na šta mi je uzvratio da se sviđam i ja njemu. Sve je bila samo šala. Onda sam mu rekla da mi se dopada njegova muzika, njegov rad i da ga pratim od malena, zbog toga sam se i slikala sa njim. Pohvalio je naš nastup na Evroviziji jer mu se svideo jako. Nije bilo ničega više od upoznavanja i jako mi je drago da sam imala priliku za to – rekla je Ivana za naš portal.

Članica grupe „Hurricane” nam je objasnila da je Flo Rajd oduševljen nastupom i pesmom naših devojaka na Evroviziji, a ona ne krije zadovoljstvo što je imala priliku da upozna repera čiji rad prati od malena.

Podsetimo, naše predstavnice su na evrovizijskom takmičenju sa pesmom „Loco, loco” osvojile visoko mesto, a na njihov plasman je ponosna cela Srbija.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike