Najveći šok s ponovnog okupljanja „Prijatelja": Niko ne može da veruje da Ganter sad izgleda ovako!

29.05.2021 | 12:16 >> 12:02

Autor: Milica Gudžulić

Javnost je u trenutku ostala bez reči pošto ga je ugledala kada se uključio putem video poziva, kako nije mogao da prisustvuje snimanju specijala

Copyright Džejms Majkl Tajler Profimedia

Čuveni „Prijatelji” okupili su se posle 17 godina i konačno snimili specijal – tokom kog su se, oko sat i po vremena, prisećali najzanimljivijih trenutaka iz serijala koji je doživeo neverovatan uspeh na globalnom nivou.

Pročitajte još:

Poznata šestorka u nekoliko navrata našalila se i na sopstveni račun – kako ne mogu da prestanu da plaču, kako im se set čini manjim nego što je bio, koliko su stariji (a i krupniji), ko je šta sa snimanja odneo kući… Međutim Ganter, odnosno glumac Džejms Majkl Tajler, u potpunosti je „ukrao šou” – samo tako što se pojavio na video bimu, pošto nije bio u mogućnosti da se pojavi na snimanju.

Naime, mnogima je ostao u sećanju kao simpatični plavušan, a pošto su ga videli s prirodnom bojom kose i, preko toga, starijeg – malo ko ga je prepoznao, a da nije čuo najavu.

– Hej, šta ima, ljudi? Drago mi je da vas vidim. Izgledate super – rekao je on pošto se oglasio, pa sve ostavio bez reči na nekoliko trenutaka.

– „Prijatelji” su mi ostali u najlepšem sećanju. Nema lepšeg iskustva, za mene. Svi su bili fantastični, divne kolege – nastavio je on.

Copyright Džejms Majkl Tajler, Friends: The Reunion screenshot

Inače, 2019. u jednom intervjuu, Džejms je istakao kako nikada nije mogao ni da sanja da će ostaviti takav trag kao Ganter, koji je isprva bio osmišljen kao sasvim sporedan lik.

– Ganter uopšte nije bio uloga, pre svega, kad sam tek došao na snimanje. Trebalo je „da ih služim” oko godinu dana – prisećao se on u intervjuu za „E”: Došao sam s izblajhanom kosom, koja „mi se desila” noć ranije, dok je jedan moj prijatelj vežbao za stilistu. Nije bilo planirano, ali se ispostavilo kao najbolja greška ikad, u mom životu – zaključio je on.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam