Rada Manojlović pred prvi nastup posle velike pauze: Imam tremu, pogubili smo se i bend i ja!

30.05.2021

17:11 >> 17:04

0

Pevačica je razgovarala i o ostalim poslovnim planovima, kao i privatnim, te tome da li bi i ona predstavljala Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovzije

Rada Manojlović pred prvi nastup posle velike pauze: Imam tremu, pogubili smo se i bend i ja!
Copyright Rada Manojlović ,,Premijera - Vikend specijal" screenshot

Rada Manojlović, posle duže pauze zbog epidemiološke situacije, pred prvi nastup otkriva da ih ima i još ugovorenih, ali samo na papiru. Dok se raduje tome što će se sada ponovo družiti sa publikom i latiti mikrofona, ipak vlada izvesna doza neizvesnosti.

Pročitajte još:

– Uzbuđena sam, jer se život vraća u normalu. Imam ugovorene nastupe, ali samo na papiru, videćemo dok ne dođe do toga. Danas imam prvi nastup i imam tremu. Moj bend i ja smo se svi pogubili, ne možemo da se skupimo, jer smo svi raštrkani po ovoj našoj lepoj zemlji – priznaje Radmila u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa nastavlja: Malo sam se odmorila od ovog Beograda, volim ga, ali sve to ima svoju cenu, jer gubim pola života u autu.

Pevačica napominje da se konačno odmorila i napunila baterije.

– Fizički sam se odmorila, pre me uvek nešto bolelo, a sada sam kao nova. Bolela me kičma od štikli – kaže ona, koja se inače odlučila da otvori i nalog na Tviteru, gde redovno komentariše sve aktuelnosti, kako iz zemlje, tako i sveta.

Rada Manojlović ,,Premijera – Vikend specijal” screenshot

– Nisam bila ni u jednom momentu isključiva, ali mi smo poznati kao narod krajnosti. Shvatila sam gde je moja greška, jer pišem „u sitna crevca”. Poenta mog kilometarskog izlaganja na Tviteru je bila da su okej plastične operacije i korekcije, ali u granicama normale. Ne zove se džabe „estetska korekcija”, a ne „transformacija”. Ne vidim razlog transformacijama. Mi govorimo o jednoj problematičnom trendu, jer ne može devojčica od 15 godina da postavi sliku i pita: „Šta da operišem da budem lepša?” Ja sam se devojčicama obratila sa dobrom namerom, jer znam da me prate – ističe Manojlovićeva, koja važi za jednu od retkih sa scene koju narod u većini voli.

– Svi predstavljaju lažnu sliku o sebi, ja to ne radim. Nema potrebe da ljudi misle da sam na Maldivima, ako se ja „praćakam” na Moravi – objašnjava pevačica.

Sa druge strane – priznaje da je imala promašaje kada su pesme u pitanju, te da je odbila jednu koja je kasnije postala veliki hit.

Rada Manojlović ,,Premijera – Vikend specijal” screenshot

– Imala sam ja te propuste. Mi pevači po svom osećaju i senzibilitetu snimamo. Odbila sam pesmu „Tri čaše” koju je na kraju snimila Milica (Todorović) i postala je veliki hit. Možda kod mene ne bi bila. Ja sam u tom periodu odbila tu pesmu jer su se više slušale urbanije. To je dobra pesma, ali nije mi za ovaj trend. To je kao kad bi mi sad neko ponudio pesmu Silvane Armenulić – objašnjava Rada, a na pitanje da li ju je iznervirala Lukasova izjava da „ako si ti mogla od jednog CD-a da kupiš stan, on je mogao soliter”, odgovorila je:

– Nikog više ne interesuješ ti, već da budeš drištveni kritičar i rekao je da ako ja mogu da kupim stan od CD-a, on može soliter. U živom razgovoru prokomentarišeš nešto i može da nastane haos, ali ja sam normalna i ne shvatam sve tako lično. Imam sujetu, ali od moje sujete mnogo je jači osećaj mog dostojanstva i ponosa. Imam samokontrolu, ne dozvoljavam da pokažem svoje nesigurnosti i mane.

Pročitajte još:

Rada se zatim osvrnula i na naše predstavnice na „Evroviziji”, iza sastava „Hurricane”, pa otkrila da li bi i ona želela da predstavlja Srbiju na poznatom takmičenju.

– Pobednici su mi top, pesma drugačija, to nije samo pevanje. Naše predstavnice su bile brutalne, dok sam gledala bila sam srećna, one su besprekorno odradile svoj deo. To gleda ceo svet, to nije mala stvar. Pritom, imala sam bliskih dodira sa „Evrovizijom”, pevanje na kraju bude najlakši deo. Nisam sebe zamišljala tamo, ali sa pobedom Ruslane nema pravila, traži se nešto drugačije. Bitno je da si siguran u to što pevaš – rekla je Rada.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike