„Tarzan" poginuo u avionskoj nesreći: Sa glumcem bila i supruga Gven Šamblin Lara

30.05.2021 | 20:03 >> 20:11

Autor: Milica Gudžulić

Poznati par preminuo je sa još petoro ljudi, ubrzo nakon poletanja

Copyright Džo Lara ,,Life with Gwen and Joe" Youtube screenshot

Glumac Džo Lara, kog je proslavila glavna uloga u „Tarzanu”, poginuo je 29. maja u avionskoj nesreći ubrzo nakon poletanja privatne letelice („Cessna Citation 501″). Zajedno sa njim, poginula je i njegova supruga Gven Šamlin Lara, kao i još petoro ljudi, prenose strani mediji.

Spasilačke službe isprva su brodom pristigle na mesto nesreće i pre nego što se u javnosti pojavila informacija da nema preživelih, ronioci su temeljno obavili potražnju za telima. Naime, avion koji je poleteo s aerodoroma u blizini Nešvila, srušio se u jezero Persi Prist ubrzo nakon uzletanja. Prema tvrdnjama TMZ-a, privatni avion trebalo je da preveze sedmoro ljudi, uključujući i poznati par, do mesta u blizini Palm Biča na Floridi.

Pre nego što se pročulo i za smrt glumca, porodice poginulih bile su obaveštene o nesreći. Živote su izgubili još i Dženifer i Dejvid Martin, Džesika i Džonatan Valters i Brendon Hana, koji su s glumačkim parom odlazili u istu crkvu. Još uvek nije utvrđen razlog zašto se avion srušio.

Gven i Džo za sobom su ostavili njenu odraslu decu iz prvog braka. Njih dvoje, inače, bili su ludo zaljubljeni jedno u drugo i uživali su u braku od 2018. godine.

Copyright Džo Lara ,,Tarzan” screenshot

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam