Napravio je pauzu, a sada se vraća na velika vrata: Bebek snimio pesmu zaraznog ritma

31.05.2021

11:28 >> 11:25

0

Pevač je tokom prethodnog perioda posvetio svojoj karijeri, a publiku će uskoro obradovati albumom

Napravio je pauzu, a sada se vraća na velika vrata: Bebek snimio pesmu zaraznog ritma
Copyright Željko Bebek ATAImages/Z. Milutinović

Mnoge naše muzičke zvezde su napravile veliku pauzu u karijeri čekavši pravi trenutak za objavu pesme, kako bi ista dobila odjek kakav zaslužuje. Pevač Željko Bebek je mesecima unazad radio na albumu, a jedna od pesma zanimljivog naziva je već kupila njegove obožavatelje.

Naime, za numera „Kupit ću nam sat”, legendarni Bebek je snimio i spot u razrušenoj instituciji, piše na Fejsbuk stranici „Jugoton Croatia Records”. Pesmu autora Branimira Mihaljevića i Marija Mihaljevića, Bebek će izvesti prvi put uživo na CMC festivalu u Vodicama, 12. juna. Ovaj singl ujedno je i najava njegovog novog studijskog albuma „Mali oblak ljubavi” koji na tržište izlazi 11. juna.

Legendarni pevač Željko Bebek ima novi hit"Kupit ću nam sat" Pesma "Kupit ću nam sat", novi je službeni singl i spot…

Posted by Jugoton Croatia Records on Понедељак, 31. мај 2021.

– To je prva pesma na mom novom albumu. Radi se o lepoj pesmi zaraznog tempa koji smo snimali u jednom opasnom prostoru pa je samim time i snimanje bilo naporno. Radi se o nedovršenoj Sveučilišnoj bolnici u Zagrebu na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da tamo treniraju momci za akcije spašavanja. Rediteljka Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podseća da se nešto dogodilo ili tek treba da se dogoditi – rekao

Podsetimo, Bebek iza sebe ima dva propala braka, a njegova sadašnja supruga Ružica je 32 godine mlađa od njega, te su njih dvoje pravi primer da ljubav ne zna za granice.

– Ja sam imao tu sreću da je sretnem na vreme i da smo srodne duše. To nam je osiguralo da smo zajedno na porodičnom i životnom putu, da uživamo u istim stvarim. Uvek se trudimo da cenimo jedno drugo i poštujemo odnos. To je ono što je najbitnije i što je lepo u odnosu makar bilo i na dnevnoj bazi. Uvek sam mislio da nemam vremena ili da neću uspeti da nađem pravu ljubav. Do tada mi je majka bila žena na prvom mestu. Onda sam sreo Ružicu i mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, odmah sam mogao da joj uzvratim sa „volim te“. Tek kad nađete pravu ljubav, onda shvatite šta ta reč zapravo znači. Osetite je celim bićem. Pored nje sam naučio da postoji nešto što je iznad karijere – rekao je Bebek jednom prilikom za medije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike