Anastasija zbog majčinih kritika htela da "čupa kosu s glave": Izdržala sam do kraja to maltretiranje!

31.05.2021

15:45 >> 15:32

0

Autor: Marija Mitić

Nekada joj teško padaju majčine primedbe o pevanju i muzici

Anastasija zbog majčinih kritika htela da "čupa kosu s glave": Izdržala sam do kraja to maltretiranje!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Da je majka najveći savetnik, ali i najgori kritičar, opšte je poznato, a to je slučaj i kod Svetlane Cece Ražnatović, odnosno njene ćerke Anastasije.

Kako je Ceca u muzičkoj branši dugi niz godina i jedna je od najuspešnijih na Balkanu, Anastasija definitvno uči od najboljih, ali joj ponekad saveta i kritika bude “preko glave”. Upravo je o tome govorila mlada pevačica u emisiji “Popodne sa Stevanom”, pa rekla da joj je zbog majčinih kritika došlo da “čupa kosu sa glave”.

– Vrlo dobro znam kako je to kada uđeš u studio i kada te neko konstantno vraća i kaže: “Ovako, ovako, nije dobro, ponovo”. I znam koliko to nervira, nemoj da se istresaš na meni, ja to radim za tvoje dobro – govorila joj je Ceca, priča Anastasija.

Ceca Ražnatović, Anastasija Ražnatović Instagram screenshot

– I onda kad smo ušli i kada me je vratila jedno 150 puta, mislim da sam htela da isčupam kosu s glave. Ali sam se setila toga da ne bi trebalo da se nerviram i samo sam popustila i izdržala do kraja to maltretiranje – dodala je Anastasija kroz osmeh.

Podsetimo, Anastasija je pre nekoliko dana objavila dve nove pesme koje već postaju hitovi, a njenoj majci se vrlo dopadaju.

– Mislim da ima potpuno svoj pečat, svoj identitet daje pesmama. Sviđaju mi se obe, ali mi se više sviđa “Izvini”, rekla je Ceca nedavno o ćerkinim novim pesmama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike