Kamera snimala ženu Ljube Perućice dok se presvlačila: Pevač slučaj prijavio policiji

01.06.2021

08:40 >> 08:44

0

Katarina Kolozeus bila je veoma uznemirena jer ju je kamera snimala dok je isprobavala garderobu u jednom butiku, a njen suprug je reši da sve obelodani u javn

Kamera snimala ženu Ljube Perućice dok se presvlačila: Pevač slučaj prijavio policiji
Copyright Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica ATAImages/Antonio Ahel

Bivša voditeljka i supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, doživela je veliku neprijatnost prilikom posete butiku jednog prestoničkog tržnog centra dok je isprobavala odeću u kabini za presvlačenje.

Naime dok se presvlačila, Katarina je primetila iznad glave kameru koja ju je sve vreme snimala. Ona se istog momenta obratila radnicima i menadžeru, ali oni su je uveravili kako kamera zapravo ne radi. Kako pevačeva žena i dalje nije bila spokojna, reagovao je i Perućica objavom na društvenoj mreži Instagram saopštivši javnosti da je policija obaveštena o ovoj situaciji, kao i da su nadležni organi potvrdili da kamera radi i snima u vrhunskoj rezoluciji.

Printscreen Instagram/moj_beo_grad

– Moja supruga je juče bila u tržnom centru i kada se svlačila u kabini da proba odeću iznad glave je zatekla kameru koja snima. Odmah se obratila radnicima i menadžeru i digla frku naravno. Međutim, tamo su je pravili budalom. Prijavili smo ih policiji, koja je potvrdila da jeste kamera koja se rotira 180 stepeni i snima u vrhunskoj rezoliciji. Javili su nam se neki bivši radnici i potvrdili da ta kamera snima, ali kao niko ne sme da gleda te snimke, osim u slučaju da dođe do krađe, onda ih policija gleda. U svakom slučaju, mislimo da nije nikako ispravno i po zakonu, ne sme kamera snimati mesto na kome se hiljade ljudi skida golo – napisao je Ljuba Perućica i zamolio jednu stranicu da podeli njegov post.

Ljuba je ovim postom imao nameru da upozori javnost, naglašavajući da je nezakonito snimanje na mestu na kom se sporna kamera nalazi. Osim toga, on je napisao i kako su mu se obratili bivši radnici butika koji su ga uveravali da snimke niko ne gleda, osim ako dođe do krađe.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike