Mina Kostić otkrila kako joj je saopšteno da je Džej preminuo: Počela sam da se tresem, da plačem, ne znam kako sam došla do kuće

12.12.2020

11:48 >> 11:40

0

Pevačicu je vest dočekala kad je bila na ulici

Mina Kostić otkrila kako joj je saopšteno da je Džej preminuo: Počela sam da se tresem, da plačem, ne znam kako sam došla do kuće
Copyright Foto: Printscreen Youtube

Džej Ramadanovski sahranjen je juče, 11. decembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Mnogobrojni prijatelji i kolege ispratili su pevača na večni počinak, a nakon službe Mina Kostić, Goca Božinovska i Acko Nezirović uspeli su da izuste nekoliko reči.

– Bio je to veliki šok za mene, bila sam na ulici sa detetom. Pozvala me je vaša koleginica, ja sam pozvala Ruleta, on mi je rekao. Ja sam počela da se tresem, da plačem, ne znam kako sam došla do kuće – izjavila je Mina za Pink.rs i dodala:

ATA Images/Antonio Ahel

– Bolje što ga nisam zatekla u kući, jer to bi bilo strašno. Bio je jedna divna osoba, plemenita, dobra, pomagao je svakome. On je mene nazivao svojom sestrom.

– Toliko sam se isplakala, kao da mi je rođeni brat, nemam brata, ali on mi je bio kao brat. Isplakala sam se da više nema kud. Jedan anđeo, duša, srce jedno, nisam smela da mu kažem da imam problem – istakla je Goca, pa se osvrnula na to da ga je u nekoliko navrata savetovala da promeni način života:

Antonio Ahel/ATAImages

– Nezdravo je živeo, lutka moja, toliko sam mu puta pričala: „Džeki, nemoj da luduješ”.

24sedam.rs

– Izgubila je Srbija, svi ljudi koji vole muziku, od svake njegove pesme može da se napravi film – rekao je Džejev prijatelj i kolega Acko Nezirović.

PROČITAJTE JOŠ:

Za oca je bila veoma vezana: Marija Ramadanovski oglasila se posle najtežeg dana (FOTO)

Kaja posle celodnevnog gladovanja poručila: Samo da se javim da sam preživela! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Pink.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike