Još jedan hit snimak Filipa Čukanovića: Kleknuo na pod i pokrio lice! (VIDEO)

01.06.2021

12:22 >> 12:49

0

Voditelj je milionskom auditoriju želeo u praksi da pokaže kako će se najbolje zaštiti ukoliko ih na ulici napadne pas

Još jedan hit snimak Filipa Čukanovića: Kleknuo na pod i pokrio lice! (VIDEO)
Copyright Filip Čukanović, G.G./ ATAImages

Voditeljski tandem Marijana Tabaković i Filip Čukanović su u novom izdanju jutarnjeg programa ugostili stručna lica koja su odgovarala na temu Kako se najbolje zaštititi od napada pasa.

Gost je ispričao da svako ko se nađe u ovoj situaciji treba da pribegne jednom terminu iz džudoa, odnosno da se nađe u položaju ježa ili kornjače, kada bi trebalo da skupimo noge u kolenima i šake stavimo na teme glave kako bismo prekrili lice i onemogućili psu da nas ujede.

Čukanović je rešio da gledaocima pokaže kako bi to trebalo da izgleda u praksi, te je kleknuo na pod i prekirio rukama lice. Iako voditelji ne praktikuju ovako nešto, Filip je rešio da napravi izuzetak i svojim potezom nasmejao sve.

Čukanović je isečak iz emisije podelio na svom Instagram nalogu, a za samo nekoliko minuta pobrao je simpatije i čestitke svojih vernih pratilaca.

Podsetimo, snimak koji je obišao društvene mreže je onaj na kojem Dragan Marković Palma pokazao svoje borilačke veštine, te je za tren oka oborio voditelja na pod.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike