Milica Todorović blista na velelepnom imanju: Pesma je izuzetno teška, ali sam snimila bajku! (VIDEO)

01.06.2021

18:45 >> 20:53

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u ekskluzivnom oglašavanju za naš portal otkrila koliko je uzbuđena zbog novog projekta, u saradnji sa Vesnom Dedić

Milica Todorović blista na velelepnom imanju: Pesma je izuzetno teška, ali sam snimila bajku! (VIDEO)
Copyright Promo/Ivica Lazović

Milica Todorović danas je snimila spot za naslovnu numeru romana Vesne Dedić koju je otpevala, a koja je istoimenog naziva kao i roman “Izgubila sam sebe – Na tvojim usnama”.

Ovom povodom, ekskluzivno za naš portal oglasila se Milica koja je, pored pozdrava za sve naše čitaoce, istakla da joj je čast i zadovoljstvo što peva naslovnu numeru Vesninog romana čiji lik i delo veoma poštuje.

Promo/Ivica Lazović

– Kao što vidite nalazimo se na prelepom imanju, snimanje je u toku. Jedva čekam da pogledate ovu bajku! Hvala Vesni Dedić koja me je nazvala da otpevam ovu numeru. Numera je prelepa, izuzetno je teška i zahtevna. Hvala Vesni na poverenju i svim komplimentima. Ja je puno volim i podržavam njen rad i čast mi je što sam danas ovde.

Vesna Dedić nam je ispričala zašto je izabrala baš Milicu za ovu pesmu prepunu emocija.

Promo/ Mirko Tabašević

– Ove godine sam pozvala hitmejkera, fenomenalnu pesnikinju i tekstopisca Jelenu Trifunović i napisala je baladu “Izgubila sam sebe”, odmah smo izabrali da je otpeva Milica Todorović. Pesma je strašno zahtevna i u maniru mjuzikla, kao one najtužnije balade koje se završavaju mjuziklom koji pokazuje svu tragediju jedne ljubavi. Milica ima fantastične glasovne mogućnosti, sa druge strane ima iskustva na velikoj sceni kada je reč o izvođenju mjuzikla. Potrebna je pevačica koja može glumački da dočara tu patnju, a ne samo muzički. Milica je u tome fenomenalna – rekla nam je Vesna.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Milica Todorović objavila je novu pesmu, takođe baladu koja nosi naziv “Proći ćeš me ti”. Ovu pesmu pevačica je objavila baš na dan rođendana bivšeg dečka, glumca Petra Strugara, međutim, Milica tvrdi da je sve samo slučajnost.

– Puka slučajnost, majke mi. Znala sam kada mu je rođendan, ali sam na to zaboravila u trenutku. Pesma je trebalo da izađe prvobitno 24.maja, onda mi je moja PR menadžerka Bobana rekla da Dara Bubamara izbacuje pesmu 23. i odlučile smo da moja izađe 24. Konsultovali smo se sa čovekom za Jutjub i on nas je posavetovao da je bolje da to bude nedelja. Meni se stvari same nameštaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike