Jovana Jeremić o prelasku na Pink i nekretnini koju je dobila: Da, vrti se nešto oko stana

02.06.2021

21:33 >> 09:03

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka naglašava da je još uvek na biznis tržištu

Jovana Jeremić o prelasku na Pink i nekretnini koju je dobila: Da, vrti se nešto oko stana
Copyright Jovana Jeremic, Printscreen Instagram/ JovanaJeremic

Voditeljka Jovana Jeremić podigla je pravu prašinu u javnosti prošle nedelje, rekavši da je dala otkaz na Hepi televiziji, nakon deset godina saradnje.

O razlozima odlaska sa “srećne televizije”, voditeljka je govorila večeras u emisiji “Ami Dži šou”.

– Deset godina sam radila na toj televiziji i ta televizija je meni u srcu. Ja sam tu počela, nastala, tu sam napravila svoje ime i prezime. Ponosna sam na to šta sam dala toj televiziji, ostavila sam veliki medijski kapital Hepi televiziji. Dala sam celu sebe. Nisam nijednog momenta povlačila ručnu, I duša i srce su bili podređeni tom poslu. Često kažem da sam bila venčana za tu televiziji, a ne za supruga i ćerku –  rekla je Jovana i dodala:

Printscreen RTVPink

– U jednom momentu imaš prioritet. Meni je sada prioritet moje dete. Kad kažem moje dete, znači vreme koje mogu da provodim sa svojim detetom, to je pod jedan i pod dva – da svom detetu omogućim lagodan život koji ona zaslužuje, samim tim što ima majku koja toliko radi.

Po gradu se šuška da voditeljka prelazi na drugu televiziju, te da je već ugovorila novi poslovni angažman, a upitana o tome Jovana je odgovorila:

– Ja ne prelazim, ja dolazim da ostanem i da pobedim, to je velika razlika. Otvoreno je tržište, ja sam sada žena na tržištu. Sada sam u biznis prometu. Koliko daš, toliko dobiješ.

Printscreen RTVPink

Jeremićeva je prokomentarisala i glasine da je od televizije Pink u sklopu angažmana dobila stan u Beogradu na vodi, kao nadoknadu.

– Vrti se nešto oko stana, da – rekla je Jovana u Ami Dži šou.

Podsetimo, Jeremićeva se nakon otkaza oglasila za 24sedam, te otkrila da ima mnogo poslovnih ponuda, ali ne i od Pink televizije.

– Moje dete više neće biti ugroženo ni na koji način. Dobila sam mnogo ponuda u poslednjih sat vremena, ali ne želim da se neko vreme bavim ovim poslom. Posvećena sam detetu. Jedino od koga nisam dobila ponudu je Pink – rekla je ona za naš portal.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike