Perućicina supruga o skandalu u butiku: Tužiću ih, osetila sam se poniženo!

03.06.2021

16:15 >> 15:48

0

Autor: Marija Mitić

Voditeljka je zgranuta nakon što je videla rotacione kamere u kabinama za presvlačenje

Perućicina supruga o skandalu u butiku: Tužiću ih, osetila sam se poniženo!
Copyright Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Ljubomir Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus pre nekoliko dana doživeli su veliku neprijatnost u jednom beogradskom tržnom centru.

Naime, dok se je voditeljka presvlačila u jednom butiku, ugledala je kamere u kabinama, što ju je potpuno izludelo. Zbog ugrožavanja privatnosti, pevačeva supruga odlučila je da slučaj prijavi policiji.

Printscreen Instagram

– Moram da kažem da sam se osećala veoma poniženo. U pitanju je rotirajuća kamera, koja može da snimi bukvalno svaki detalj, svaki mladež na telu. Iz kompanije su mi rekli da kamere stoje iznad kabina zbog krađa i da, po potrebi, samo policija ima pristup tim kamerama uz nalog. Mi smo prijavili slučaj policiji i razmišljamo o tužbi. U celoj priči sam srećna što su me podržali novinari i javnost i zahvalna sam zbog toga – rekla je Katarina za Blic i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

– Nisam dobila snimak. Kamere postoje, ne tvrdim da je snimala. Ja sam prvo kontaktirala sa tim butikom, nije ih to previše zanimalo, čak i kada sam rekla da ću ih tužiti. A to ću i uraditi verovatno. Ne želim da me bilo ko, ikada snima, a da mu ja to nisam dozvolila, kaže Katarina nakon koje Ljubomir dodaje da je dobio podršku nogih što je ovaj slučaj uzeo u svoje ruke, a i o istom obavestio javnost.

– Devedesetdevet posto ljudi mi je pružilo podršku odmah, čim sam to objavio na društvenim mrežama.

– U našoj kompaniji radimo na zaštiti zdravlja i sigurnosti naših kupaca i zaposlenih. U tom smislu želimo da naglasimo da kompanija “Berška” uopšte i ni pod kojim uslovima ne snima klijente u kabinama za probu – saopštili su iz kompanije ranije za Telegraf.

Oni su dodali da je svrha kamere, koja je izazvala buru u javnosti, isključivo da snima područje blagajne, te da je zbog toga tu i postavljena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike