Ceca sa dečkom stigla na unukov rođendan: Odmah se pohvalila detaljima (FOTO/VIDEO)

04.06.2021

17:19 >> 07:57

0

Danas je prvi rođendan malog Željka

Ceca sa dečkom stigla na unukov rođendan: Odmah se pohvalila detaljima (FOTO/VIDEO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

U jednom prestoničkom restoranu sve je spremno za proslavu prvog rođendana malog Željka, sina Veljka i Bogdane Ražnatović.

Prva je na lokaciju stigla baka, Svetlana Ražnatović sa dečkom Bogdanom, kao i Lidija i deca. Ubzo su pristigli i Bogdanini roditelji, Bogdan i Danijela.

Ceca se se ubrzo pohvalila na Instagramu unutrašnjom dekoracijom.

Zvanicama će između ostalog pevati Ivana Pavković i Uroš Živković.

Među prvim gostima, stigao je i bokser Marko Nikolić.

Potom je stigao i bokser Sandro Poletan, a posle njega stigli su i modni fotograf Miloš Nadaždin u društvu tekstopisca Biljane Spasić.

Zatim je došao Žika Jakšić, pa pevačica Marina Visković, zatim i Cecina kuma, Sanja Đorđević.

Stigao je i Sloba Radanović, ali bez svoje lepše polovine.

Takođe, tu su i ostale Cecine kolege, pa je tako Haris Džinović dođao u društvu supruge Meline, stigao je i Sale Tropiko, kao i Saša Matić i Aca Lukas.

Veljko Ražnatović je stigao sa suprugom Bogdanom i dadiljom, a Veljko je na sebi imao odelo, a Bogdana se odlučila za haljinicu srebrne boje.

24sedam

Inače, Ceca je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu Željkovog rođendana, a savetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dečije tematike – sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliži prisustvovati.

I za tetku Anastasiju, koja je dosta vezana za Željka, njegov rođendan je posebno važan i ona je odlučila da mu spremi poklon koji će mu ostati zauvek kao uspomena. U pitanju je poseban komad zlata na kom će biti ugravirana posveta.

Takođe, i Anastasija za proslavu priprema posebnu toaletu koju je poznati kreator spremao za nju. I ona će pored Veljka i Bogdane dočekivati goste.

Pročitajte još:

U porodici Ražnatović čitav dan je u znaku slavlja, pa je tako Ceca već na Instagramu pokazala dekoraciju u kući, dok su ostali članovi porodice čestitalo rođendan mališanu.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike