Džejev kum neutešan: Oseća se ogroman nedostatak, sve je isto samo njega nema...

04.06.2021

20:15 >> 20:24

0

Autor: Marija Mitić

Zoran Jagodić Rule otkrio je kako se legendarni pevač nosio sa epidemijom koronavirusa

Džejev kum neutešan: Oseća se ogroman nedostatak, sve je isto samo njega nema...
Copyright Džej Ramadanovski ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Džej Ramadanovski prerano nas je napustio 6. decembra, prošle godine, a njegovi prijatelji i porodica, kao i publika, osećaju ogroman nedostatak.

Džejev kum, pevač Zoran Jagodić Rule, sa kojim je bio nerazdvojan 25 godina, kaže da niko nikada neće moći da nadoknadi prazninu koju oseća.

– Džej je stalno sedeo u toj kafani u Cara Dušana, i bilo je tu nekih mesta u Strahinjića Bana koja smo voleli da obilazimo. Džej je mogao da uđe u koju je god hteo kafanu, sva vrata su mu bila otvorena. Nije mu bilo baš zabranjeno da konzumira alkohol, niti je on preterivao. Svi su ga u kraju poznavali, ljudi su bili prisni sa njim, on je jednostavno bio takav, srdačan sa svima. U kraju je sve isto, ali našeg Džeja nema. Oseća se ogroman nedostatak, koji nikada neće moći da se nadoknadi. Zamislite kako je tek meni, 25 godina smo bili nerazdvojni – kaže Jagodić i otkriva kako je situacija sa koronom uticala na zdravstveno stanje Ramadanovskog.

Zoran Jagodić Rule „Novo jutro” screenshot

– Ova situacija sa koronom uticala je na Džeja. On je bio čovek koji je svakog dana navikao da se kreće, druži i odjendom mu je to bilo onemogućeno. Zatvorio se u sobu, nije bio navikao na to. Poštovao je mere, stvarno, nije nigde išao, ali to je bio šok za njega. Mislim, estrada je bila posebno ugrožena, korona je ostavila veliki trag. Džej nije više imao poziva, sve je stalo. Pa onda i to što ne možeš da se krećeš, sediš kod kuće, jedeš. To sve je veoma uticalo na Džejevo stanje… Nećemo ga zaboraviti, sprema se i knjiga i film o njemu, ostaće da živi među nama zauvek – poručio je pevačev kum.

Džej Ramadanovski ATAImages/Anotnio Ahel

– Džej mi fali prvenstveno kao prijatelj, kao drug… Njemu sam uvek mogao da se poverim, da mu kažem kakav problem imam, bio je uvek tu da me sasluša. Znao je da me podrži, da me posavetuje… – rekao je Rule za Pink.rs.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike