Razočarana je! Anđelina Džoli ulaže žalbu na odluku suda i nastavlja borbu protiv Breda Pita!

05.06.2021

10:37 >> 09:45

0

Glumica je nezadovoljna jer je sud podelio starateljstvo nad decom, te ne želi da se zaustavi u borbi protiv bivšeg supruga

Razočarana je! Anđelina Džoli ulaže žalbu na odluku suda i nastavlja borbu protiv Breda Pita!
Profimedia

Anđelina Džoli ne krije razočarenje nakon što je sud doneo konačnu odluku, da sa svojim bivšim suprugom Bredom Pitom mora da podeli starateljstvo nad njihovo šestoro dece.

Prema pisanju svetskih medija, a prema tvrdnjama izvora bliskih glumici, ona je toliko ljuta na celi sistem, ali i bivšeg supruga, da njemu nema nameru nikada u životu da oprosti što je porazio u bici za starateljstvo nad njihovom decom i dobio zajedničko staranje.

Foto: Profimedia

Sve to toliko ju je izbacilo iz takta, da ne može nego da oseća razočarenje, a isto tako smatra kako taj “rat” nije gotov. Anđelina i Bred na sudu su se borili za starateljstvo nad Medoksom (19), Paksom (17), Zaharom (16), Šajlo (15) i blizancima Noksom i Vivijen (12).

– Ona mu nikada neće oprostiti… Smatra da je sve ovo daleko od gotovog i veruje da će pravda na kraju pobediti – otkrio je izvor, dodavši kako Anđelina Džoli namerava da “da baš sve što ima” kako bi uložila žalbu i ovoga puta dobila parnicu, preneo je US Weekly.

pročitajte još

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam