Na setu sa Cvijom: Nestao u nepoznatom pravcu sa dve lepotice (FOTO, VIDEO)

06.06.2021

16:15 >> 14:23

0

Ekipa 24sedam prisustvovala je početku snimanja spota za Stefanovu novu pesmu Za volanom, gde je otkrio pojedinosti prave letnje filmske priče koja pretenduje

Na setu sa Cvijom: Nestao u nepoznatom pravcu sa dve lepotice (FOTO, VIDEO)
Copyright Stefan Cvijović Cvija, 24sedam/ Goran Sivački

Stefan Cvijović Cvija uskoro će imati novi hit – “Za volanom”, a spot, čijem je snimanju danas ekskluzivno prisustvovao 24sedam, obećava da odmah zauzme mesto u trendingu.

Cvija i njegova ekipa saradnika startovala je sa snimanjem jutros ispred “Sava centra”, a on je na set stigao potpuno opušten, bez tenzije i u dobrom raspoloženju. Najpre nam je otkrio zbog čega su numera i spot po njegovom mišljenju posebni.

24sedam/ Goran Sivački

– Biće filmska priča, spot će biti drugačije sniman i neće biti plejbekova, pa smo malo požurili da se što pre ekranizuje ta energija koju smo napravili u studiju. “Za volanom” je radni naziv pesme, to je bila prva reč koja je izašla iz mene kad sam krenuo da pišem i tako je ostalo do kraja – ističe Stefan pokazujući nam  parkiran uglancan ford mustang, koji ga je čekao da uskoči i krene u letnju avanturu. Za potrebe snimanja spota, Cvija je iznajmio ovaj nekada veoma popularni model četvorotočkaša.

Na našu konstataciju da je reč o pravom letnjem hitu, naizgled skromno kaže:

– To ćemo videti, nadamo se, ali da je pesma dobra i da je drugačija od svih ostalih koje sam radio – jeste i to ćete čuti uskoro – tvrdi Stefan. Iako je jednom od poslednjih numera, pesmom “Poziv”, napravio fascinantnu atmosferu po klubovima i društvenim mrežama, sada će izgleda ponovo pomeriti granice.

24sedam/ Goran Sivački

– Radio sam ja pesme nalik ovima, da kažem kao što je “Brzina” koja je moj veliki hit. Ovo je na tu foru, ali je totalno inovativnija od toga – kaže zagonetno, ne želeći još da otkriva iznenađenje koje priprema za publiku.

Kreativan i profesionalan u svetu muzike, svako bi pomislio da će Cvija posebno da pripremi i stajling za važan događaj poput snimanja spota. Međutim, on je na set pristigao već sređen, ali onako kako ide i bilo kog drugog dana. Lenonke, lanci, frizura i ostalo, već su deo njegovog imidža.

24sedam/ Goran Sivački

– To sam ja svakodnevno. I danas kad smo razmišljali kako ću da se obučem, kad sam sa stilistom Orlićem bio u “Stiven Dokmanu”, bili smo iz fazona da je najbolje da se ja obučem kako se oblačim svaki dan. Tako se nabolje osećam – priznaje pevač, a zatim, pre nego što je otišao u nepoznatom pravcu, ispričao od čega zavisi gde će se sve provozati.

24sedam/ Goran Sivački

– Gde ćemo da završimo, ne znam (smeh). Ići ćemo da snimimo lepote Srbije. Volim da putujem svuda, a sad sam više putovao po Srbiji jer nigde nisu dali da se ide, a i radili su se PCR testovi. Najviše tokom korone što mi je falilo jeste put i izlazak iz zemlje, ali smo iskoristili da danas ceo dan obilazimo Srbiju i imamo super lokacije – kaže on.

U spotu će se pojaviti i dve lepotice, dodaje pevač, a iako nije želeo mnogo da otkriva, kratko je rekao ko su one.

– U spotu imam dva ženska modela, to su mi dve drugarice koje se upravo šminkaju i drago mi je da je to neko koga poznajem, zato što mnogo lakše možeš da se opustiš i da imaš interakciju s nekim koga znaš. Prvo snimamo moje scene kako krećem iz grada u nepoznatom pravcu, kako nestajem – misteriozno je najavio, pa objasnio zašto se opredelio za “mustang”.

– Zato što je retro, potpuno je drugačiji i pokazuje neku setu. Meni je strava – zaključuje Cvija.

24sedam/ Goran Sivački

Može se reći da mu energ ja ne manjka, jer je on jedan od retkih kome je 2020. godina bila savršena, naročito u poslovnom smislu. Snimanje u kabrioletu će mu svakako prijati, ali je priznao da ne voli što u poslednje vreme ne može bez automobila.

– Ne volim što ne izlazim iz kola u poslednje vreme, ali sam ja inače taj u društvu za koga kažu “Ajmo, idemo, Cvija vozi”. Ali, ideja nije izašla odatle, već zbog perioda u kome se sve budi i svi kreću na more, a prolazi i korona, biće ljudi na moru za volanom i po raznim krajevima – objašnjava on.

U video snimku ispod teksta, možete pogledati kako su tekle pripreme za snimanje spota Stefana Cvijovića Cvije, za pesmu “Za volanom”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike